MENÜ

Manchester City yıldızı Erling Haaland, Arabistan'a gidecek mi? Pep Guardiola açıkladı!

Pep Guardiola, son iki maçta kadroda yer almayan Erling Haaland'ın Crystal Palace karşılaşmasında da oynamayacağını duyurdu. İspanyol hoca ayrıca Norveçli golcünün Suudi Arabistan'a gidip gitmeyeceğiyle ilgili de konuştu.

Manchester City yıldızı Erling Haaland, Arabistan'a gidecek mi? Pep Guardiola açıkladı!

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Erling Haaland'ın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Premier Lig'deki Luton Town, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Kızılyıldız karşılaşmalarında kadroda olmayan Norveçli yıldızın ne durumda olduğu merak ediliyordu.

Haberin Devamı

"Kırığı yok"

Pep Guardiola, Manchester City'nin İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında pazar günü evinde Crystal Palace ile oynayacağı karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenledi. Haaland'ın son durumuyla ilgili bilgi veren Guardiola, "Haaland'ın tedavisine bugün devam ettik. Bu hafta sonu oynayabileceğini sanmıyorum. Kırığı yok. Doktorlar her gün veya her hafta ilacını kontrol ediyor. Umarım bizimle Suudi Arabistan'a gelebilir" ifadelerini kullandı.

Manchester City, neden Suudia Arabistan'a gidecek?

Premier Lig devi, Crystal Palace karşılaşmasının ardından Suudi Arabistan'a gidecek. FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Pep Guardiola'nın öğrencileri, 19 Aralık'ta sahaya çıkacak. City, turnuvanın yarı finalinde Al Ahli - Al Ittihad maçının galibiyle mücadele edecek.

Haberin Devamı

Manchester City yıldızı Erling Haaland, Arabistana gidecek mi Pep Guardiola açıkladı

YORUM YAZ