MENÜ

Erling Haaland'dan Pep Guardiola sözleri! 'Böyle bir hocanız varken...'

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Erling Haaland, teknik direktör Pep Guardiola hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Erling Haaland'dan Pep Guardiola sözleri! 'Böyle bir hocanız varken...'

Yeni sezona çok hızlı bir başlangıç yapan Erling Haaland, attığı goller ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Norveçli yıldız, teknik patron Pep Guardiola hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Haberin Devamı

HAALAND SEZONA ÇOK HIZLI BAŞLADI

Yıldız futbolcu Haaland, sezona yine çok hızlı başladı. Golcü oyuncu Premier Lig'de bu sezon 4 resmi maçta toplam 350 dakikada forma giydi. Norveçli futbolcu bu karşılaşmalarda 6 kez gol atma başarısı gösterdi.

Manchester City'de forma giyen Norveçli yıldız Erling Haaland, Fransız basınından L'Equipe'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erling Haalanddan Pep Guardiola sözleri Böyle bir hocanız varken...

'EDA ERDEM'İN HEYKELİ DİKİLECEK'

'Medyayı çok takip etmiyorum'

Medyayı takip etmediğini söyleyen Haaland, "Manchester City'e ilk geldiğimde Guardiola'nın klasik bir 9 numara ile oynamayı sevmediği için başarısız olacağım söylendi. İnsanlara yanıldıkları göstermek güzel. Medyayı çok takip etmiyorum ama Manchester City'nin benimle birlikte de fantastik oyununa devam edebileceğini gösterdik" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Geçen sezon hakkında konuşan Norveçli futbolcu, "Geçtiğimiz sezonki başarımızı geçmek çok zor. Tarihi zaferlere imza attık ama hala bizden daha iyisi bekleniyor, herkes bize karşı savaşmak istiyor. Geçtiğimiz sezon son şampiyon olduğumuz için herkes bizi yenmek istiyordu. Bu sene daha da fazla istiyorlar çünkü artık sadece Premier Lig şampiyonu değiliz, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi şampiyonuyuz" dedi.

"GUARDIOLA ÇOK ŞEY TALEP EDİYOR"

Teknik direktör Pep Guardiola hakkında konuşan yıldız oyucu, "Her gün işime odaklanıyorum. Guardiola sizden çok şey talep ediyor. Böyle bir hocanız varken rahat davranamazsınız. Her hafta bir testten geçiyoruz ve bu sayede maça hazır olup olmadığımız belirleniyor" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi finalini yorumlayan Erling Haaland, "Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid'i 4-0 yendiğimiz maç muhtemelen Manchester City tarihinin en iyi maçıydı. 2-3 gol atma şansım vardı ama Courtois kariyer maçını oynadı" dedi.

Erling Haalanddan Pep Guardiola sözleri Böyle bir hocanız varken...

SÜPER LİG'E GERİ DÖNÜYOR!

HAALANDA - MBAPPE

Mbappe hakkında konuşan Haaland, "Herkes, Messi - Ronaldo rekabetinden sonra Haaland - Mbappe çağının başlayacağını düşünüyor. Dikkatli konuşmakta fayda var. Messi ve Ronaldo'nun yaptığı şeylere bir daha bakın. Hala da çılgın şeyleri yapmaya devam ediyorlar. Mbappe konusuna gelirsek; hiçbir zaman diğer oyuncular hakkında düşünmem. Sadece kendime odaklanıyorum" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

"BELLINGHAM MÜTHİŞ BAŞLADI"

Real Madrid'in yeni yıldızı Bellingham hakkında yorum yapan yıldız futbolcu, "Jude Bellingham, Real Madrid'de harika başladı. Onun adına çok mutluyum. Futbolu takip etmeyi çok seviyorum. İş olarak değil, hobi olarak yapıyorum bunu" dedi.

5 gol attığı maç hakkında konuşan Haaland, "O maçta oyundan erken alınmak tabii ki üzücüydü ama belki de Messi'nin rekorunu kıramayacaktım, bunu bilemeyiz. Maçtan sonra Pep'in yanına gidip agresif tavırlar sergilemedim. Belki de rekoru kırmak için bir şans daha elime gelir, kim bilir..." ifadelerini kullandı.

Ballon D'or hakkında görüşlerini aktaran Erling Haaland, "Kendime güveniyorum. Hala gelişebileceğimi düşünüyorum çünkü yaşım genç. Ballon d'Or konusunda da bu sezon iyi bir şansım olduğunu düşünüyorum" açıklamalarında bulundu.

Erling Haalanddan Pep Guardiola sözleri Böyle bir hocanız varken...

İŞTE YENİ TEKNİK ADAM...

Erling Haalanddan Pep Guardiola sözleri Böyle bir hocanız varken...

YORUM YAZ