MENÜ

Kasımpaşa - Galatasaray bein sports 1 canlı izle (Kasımpaşa - GS şifresiz izle)

Zirveyle farkı 5 puana indiren Galatasaray bugün ligde tutunmaya çalışan Kasımpaşa’ya konuk oluyor. 4 maçtır kazanan Cim Bom, bir kez daha 3 puanı alıp yarışta kayıpsız yola devam etmeyi planlıyor. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Kasımpaşa - Galatasaray (Kasımpaşa - GS şifresiz canlı izle) maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Alanyaspor yenilgisiyle sarsılan Galatasaray, bugün Süper Lig’de yarasını sarmak için sahaya çıkıyor. Kasımpaşa’ya konuk olacak olan Sarı- Kırmızılılar, ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkarmanın hesapları içinde. Üst üste Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor ve Kayserispor’u mağlup eden Galatasaray, bugün de Kasımpaşa’yı devirerek şampiyonluk yarışına yeniden ortak olmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA - GALATASARAY CANLI İZLE

KASIMPAŞA - GALATASARAY MAÇINA CANLI İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Cim Bom bu mücadelenin ardından hafta içinde Alanya ile kupa rövanşına çıkacak, hafta sonunda ise sahasında Yeni Malatya’yı ağırlayacak. Aslan, Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisine kadar olan bu süreci kayıpsız atlatarak, en kritik viraj öncesi avantajı eline geçirmeyi planlıyor.

Belhanda cezalı, Falcao sakat

Galatasaray’da sarı kart cezalısı Younes Belhanda, Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı süren Radamel Falcao da maç kadrosunda yer almıyor. Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi’nin kadroya alınıp alınmayacağı, karşılaşma saatine doğru netlik kazanacak. Sezonu kapatan Luyindama’nın kontratını donduran Sarı-Kırmızılılar’da, TFF listesine dahil edilmeyen Nagatomo da kadroda yer almıyor.

Haberin Devamı

İki takım da gol buluyor

Kasımpaşa’nın kendi evinde Galatasaray’la oynadığı son 7 lig mücadelesinde de seyirciler gole doydu. Bu maçların tamamında iki takım da fileleri havalandırdı. Galibiyetlerde ise Galatasaray 3-2 rakibine üstünlük kurdu.

Son 3 maçta fire vermedi

Galatasaray, ligde Kasımpaşa ile oynadığı son 3 lig maçında da kazanan taraf olmayı başardı. Cim Bom bu 3 mücadelede rakibine toplam 9 gol attı.

Kasımpaşa evde kayıp

Ev sahibi Kasımpaşa, iç sahada çıktığı son 4 maçı da kaybetti. Paşa’nın Süper Lig tarihinde kendi evinde üst üste 5 yenilgisi yok.

Üst üste iki zafer çıkmadı

Ligde bir önceki deplasman maçında Konyaspor’u mağlup eden Cim Bom, son iki sezonda üst üste iki dış saha mücadelesinden galip çıkamadı.

Quaresma’nın siftahı yok

Beşiktaş’tan Kasımpaşa’ya transfer olan Ricardo Quaresma, Süper Lig kariyerinde Galatasaray’a karşı 14 kez forma giyerken, gol sevinci yaşayamadı.

Adem ceza sınırında

Galatasaray’ın tecrübeli forveti Adem Büyük, bugün sarı kart görmesi halinde gelecek hafta Yeni Malatya karşısında forma giyemeyecek.

Sahada Kalkavan VAR’da Bitigen

Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. VAR’da Abdulkadir Bitigen, AVAR’da ise Erdinç Sezertam görev yapacak.

Kasımpaşa’da 4 eksik var

Kırmızı kart cezalısı Hajradinovic, bugün Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca Pavelka, Sadiku ve Koita’nın da sakatlıkları devam ediyor.

Haberin Devamı

Fuat Çapa 9 yıl sonra

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, 9 yıl sonra Lacivert- Beyazlı ekibin başında sahaya çıkmış olacak.

YORUM YAZ