Gece yarısı Inter karıştı: Başkan ve Martinez, Hakan Çalhanoğlu'na yüklendi! 'Kalmak istemeyen varsa gidebilir'
2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası son 16 turunda Brezilya ekibi Fluminense, Inter'i 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Müsabakanın ardından Inter Başkanı Giuseppe Marotta ve futbolcu Lautaro Martinez, adı Galatasaray ile anılan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası son 16 turunda Inter, Fluminense'ye 2-0 mağlup olarak turnuvadan elendi. Müsabakanın ardından konuşan Inter Başkanı Giuseppe Marotta ve futbolcu Lautaro Martinez, adı son dönemde sık sık Galatasaray ile anılan Hakan Çalhanoğlu hakkında açıklama yaptı.
Haberin Devamı ›
MARTİNEZ: İSTEMEYEN VARSA GİDEBİLİR
Inter forması giyen Arjantinli futbolcu Lautaro Martinez maçın ardından, "Takımda kalmak istemeyen varsa gidebilir. Önemli bir forma giyiyoruz. Burada olmak isteyen oyunculara ve üst düzey bir zihniyete ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.
BAŞKAN MAROTTA: KENDİSİYLE KONUŞACAĞIZ
Inter Başkanı Giuseppe Marotta ise Martinez'in sözlerine şu ifadeleri ekledi:
"Bir oyuncu gitmek istediğini söylerse kapı sonuna kadar açıktır. Bunu Lautaro söylemedi ama ben söylüyorum. Bu sözlerim Hakan Çalhanoğlu’na yönelik. Ancak onu günah keçisi ilan etmemeliyiz, kendisiyle konuşacağız. Ayrılma şartları olursa sıfır sorunla ayrılacağız."
SEZON PERFORMANSI
Hakan Çalhanoğlu, geride kalan sezonda Inter formasını 47 müsabakada giydi. 31 yaşındaki ön libero bu müsabakalarda 11 gol atma başarısı gösterdi. Milli futbolcu takım arkadaşlarına 8 asist yaptı.
Haberin Devamı ›
SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
Hakan Çalhanoğlu'nun Inter ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli yıldızın güncel piyasa değeri 30 milyon Euro.
TRANSFERDE SON DAKİKA!