MENÜ

İşte Galatasaray'ın Marcao için istediği bonservis bedeli

Son dakika Galatasaray transfer haberi...İspanyol ekibi Sevilla 26 yaşındaki stoper Marcao için 15 milyon Euro bütçe ayırırken Galatasaray cephesi ise 20 milyon Euro’dan (361 milyon TL) aşağı inmeyi düşünmüyor.

İşte Galatasaray'ın Marcao için istediği bonservis bedeli

Başkanlığa geri dönen Dursun Özbek, mevcut kadroyu koruyup en az 4 nokta takviye yapmayı planlıyor. Yıldızlarını satmayı düşünmeyen başkan Özbek'i bu transfer döneminde en çok Marcao zorlayacak. Sambacı'nın menajeri ise Sevilla Sportif Direktörü Monchi ile görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Avrupa Ligi'nde sezonun 11'ine seçilen Marcao, kariyeri adına bu yazı en doğru transfer dönemi olarak görüyor. Takım arkadaşlarına da daha iyi bir lige gitmek istediğini söyleyen Brezilyalı stoper, menajerlerine yetkiyi verdi. Stoper arayan Sevilla listesine aldığı Marcao ile görüşmelere başladı. İspanyol ekibinin futbol aklı Monchi, bonuslarla birlikte 15 milyon Euro bütçe ayırdı. Özbek başkanlığındaki yeni yönetimin Marcao için kapıyı 20 milyon Euro'dan (361 milyon TL) açacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüp oyuncu satışına soğuk baksa da 26 yaşındaki Brezilyalı stoper ayrılmak istediği için Sevilla ile sıkı bir pazarlığa oturacak. (Sabah)

YORUM YAZ