MENÜ

Her şey derbi için

İlk maçta alınan 2-0'lık skoru avantaj olarak gören Daum, sakatlıkları bulunan Kaptan Alex ve Bilica'yı derbiyi düşünerek Manisa karşısında riske etmeyecek.

Her şey derbi için

Hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk iddiasını sürdüren tek takım olan Fenerbahçe’de, gözler Manisaspor ile yarın oynanacak kupa yarı final rövanşı, akıllar hafta sonundaki Beşiktaş derbisinde. Teknik direktör Daum’un, İstanbul’da oynanan ilk maçta elde edilen 2-0’lık galibiyetin, iyi bir avantaj olduğunu düşünerek, sakatlık sorunları bulunan Kaptan Alex ve Bilica’yı, yarın akşamki rövanşta oynatmayacağı belirlendi. Sağ arka üst adalesinde sertleşme olan Alex ile önceki günkü idmanda şut çekerken, karın kaslarında yırtık (grade 1) meydana gelen Bilica, dünkü çalışmaya çıkmadı. Bilica’nın karnındaki yırtığın çok hafif olduğu, ayrıca ayak adalesi olmadığı için derbide oynamasına bir engel teşkil etmeyeceği kaydedildi.

Bekir-Önder göreve
Tendonundaki ağrı nedeniyle bir önceki çalışmada yer almayan Emre ise dünkü antrenmana çıktı. Alman hocanın, çift kale maçta, omuzundaki sakatlık nedeniyle Manisa’da forma giyemeyecek olan Gökhan Gönül’ün yerine Bekir, Bilica’nın yerine Önder’i oynatırken, Kaptan Alex’in yokluğunda forveti Gökhan Ünal-Güiza’dan oluşturması dikkat çekti. Bu arada Daum’un her ne kadar 2-0’lık skoru yeterli görse de, futbolcularını rakibi ciddiye almaları konusunda uyarıp, 3-0 kazanılan maçtın rövanşında Bursaspor karşısında alınan 3-1’lik yenilgi ve turun zorlukla geçilmesini örnek gösterdiği belirlendi.

Can Gebetaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ