MENÜ

Göztepe'nin satışı için Abramovich ve Mehmet Sepil arasında görüşmeler başladı

İstifa kararını açıklayan İzmir ekibinin sahibi ve başkanı Mehmet Sepil’in, Rus milyarder Roman Abramovich ile temasta olduğu öğrenildi. Her iki tarafın yetkilileri piyasa değerlendirmesi yaparken, birkaç gün içinde yüz yüze görüşme gerçekleşecek.

Göztepe'nin satışı için Abramovich ve Mehmet Sepil arasında görüşmeler başladı

Göztepe’de flaş gelişme... Geçtiğimiz günlerde başkanlığı bıraktığını duyuran ancak sezon sonuna kadar sahibi olduğu İzmir ekibiyle ilgili yükümlülüklerini yerini getireceğini açıklayan Mehmet Sepil ile Rus milyarder Roman Abramovich arasında görüşmeler başladı. Abramovich’in bir Türk iş adamı aracılığıyla Göztepe için temasa geçtiği ve her iki tarafın profesyonellerinin piyasa değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Sepil ve yöneticilerinin birkaç gün içinde Abramovich’in temsilcisiyle yüz yüze görüşme gerçekleştireceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Rakam merak konusu

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi sonrası Chelsea’nin sahibi olan Abramovich’in İngiltere’deki varlıkları dondurulmuştu. İngiliz devinin satışı için görüşmeler sürüyor. Sık sık Türkiye’ye gelen Abramovich’in, Göztepe için ne kadar bir rakam gözden çıkaracağı merak konusu.

FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ