MENÜ

"Trabzonspor karşısında dengeli oynadık"

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Trabzonspor karşısında dengeli bir oyun sergilediklerini ve bu şekilde 3 puana ulaştıklarını söyledi.

"Trabzonspor karşısında dengeli oynadık"

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Trabzonspor maçının çok zorlu geçeceğini bildiklerini belirterek, ''Takımımız, Trabzonspor karşısında dengeli ve mücadeleci bir oyun sergileyerek üç puanı almayı başardı'' dedi.

Hafta sonunda oynadıkları Orduspor ve hemen ardından gelen Trabzonspor karşılaşmalarının zorluk derecesini bildiklerini anlatan Akyüz, ''Erteleme maçının zor geçeceğini biliyorduk. Trabzonspor'un da yorgun olması ve geçen hafta Galatasaray'a sahasında yenilmiş olması onlar için her ne kadar dezavantaj gibi görünse de sonuçta rakip Trabzonspor'du ve kendi evinde galip gelmek için her şeyi yapacaktı. Bu ortamda maça çıkan takımımız çok dengeli ve mücadeleci bir oyun sergileyerek üç puanı almayı başardı. 2-0 galipken hakemin, uzaktan, yakından penaltı ile ilgisi olmayan bir pozisyonda penaltıyı göstermesi ve bunun golle sonuçlanmasıya Trabzonspor'un artan baskısına başarılı bir direnç gösteren takımımız, zaman zaman da kontrataklarla gol pozisyonları yakalayarak, sahadan galip ayrılmasını bildi'' diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 2 maçları kaldığını hatırlatan Muammer Akyüz, ''Sezonun ilk yarısında kalan Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçları da mutlaka çok zorlu olacak. İki takım da ligimizin iyi ekiplerinden. Ancak takımımız son maçlardaki performansını sahaya yansıtması halinde bu iki maçı da kazanacak güçtedir. Bu maçlardan alacağımız 6 puan, ilk yarıyı 28 puanla bitirmemizi sağlayacaktır. Bu da ilk yarı hedefimizi aşmamız anlamına gelir. Başkanımızın teknik heyetimizle birlikte yapmakta olduğu devre arası transfer çalışmaları neticesinde, kadromuza yapacağımız takviyelerle ikinci yarıda oyun zevki daha yüksek ve buna bağlı alınacak daha iyi sonuçlarla ligi çok daha iyi bir yerde bitireceğimize inanıyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ