MENÜ

Galatasaray'da Belhanda şoku!

Galatasaray'da Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi ısınma için sahaya çıkan Younes Belhanda, kendisini iyi hissetmemesi üzerine kadrodan çıkarıldı ve yerine Ryan Donk ilk 11'e alındı. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Fatih Terim, 29 yaşındaki futbolcunun soyunma odasında rahatsızlandığını ifade etti.

Galatasaray'da Belhanda şoku!

Galatasaray’da kupa maçının başlamasına dakikalar kala flaş bir gelişme yaşandı. Karşılaşmadan 1 saat önce açıklanan maç kadrosunda adı ilk 11’de yer alan Younes Belhanda, son anda kadrodan çıkarıldı ve yerine Ryan Donk dahil edildi.

Haberin Devamı

Doktorların ilk tetkiklerine göre, tecrübeli futbolcu dinlendirilmesi halinde toparlanabilecek durumda. Belhanda’nın pazartesi günkü lig mücadelesinde Konyaspor’a karşı forma giymesinde bir sakınca olmadığı belirtiliyor.

'Soyunma odasında rahatsızlandı'

Teknik direktör Fatih Terim, Faslı yıldızın soyunma odasında bir rahatsızlık geçirdiğini ve kendisini iyi hissetmediği için tedavi altına alındığını açıkladı. Terim, "Belhanda'nın bir sıkıntısı oldu. Beklenmedik bir durum. Soyunma odasında kendisi. Hazırız. İnanıyorum ki oyuncularım final vizesini alacaklar. Herkes güzel bir maç seyretsin, hak eden kazansın. Belhanda ısınmada değil, soyunma odasında rahatsızlandı. Kendisini kadrodan çıkardık." açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ