MENÜ

Okan Buruk'tan Nicolo Zaniolo sözleri: Resmen açıkladı

Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray'ın Olimpija Ljubljana ile oynanacak rövanş maçı öncesi basın toplantısında açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Okan Buruk'tan Nicolo Zaniolo sözleri: Resmen açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Olimpija Ljubljana ile oynanacak rövanş karşılaşması öncesi futbolculardan Berkan Kutlu ile basın toplantısı düzenliyor.

Haberin Devamı

İŞTE AÇIKLAMALAR:

Okan Buruk, son günlerde adı transfer iddialarıyla anılan Nicolo Zaniolo için, "Nicolo Zaniolo kasığından bir sakatlık geçirdi. Bir çok oyuncumuza teklif var, Nicolo da bunlardan biri. Kulüp için uygunlar şartlar varsa, kulüp değerlendirir. Ben işime odaklandım. Gideceklerden çok, sahada mücadele eden oyuncularımla en iyisini yakalamaya uğraşıyoruz. Transferle değil, hazır olmayan oyunculara kafamızı yoruyoruz." ifadelerini kullandı.

BURUK'TAN TORREIRA SÖZLERİ

Buruk, Kayserispor maçında forma giymeyen Torreira hakkında da konuştu:

"Torreira, antrenmanlarını yapıyor. Oynayabilecek durumda. Biz kısa vadeli düşünmüyoruz, uzun bir sezonumuz var. Hiçbir oyuncuyu erken kullanacak ve ona zarar verecek değilim. Bazen dışardaki insanlar bunu anlamıyor ama bazı oyuncular için süreç gerekir.

Haberin Devamı

Kerem Demirbay zaten UEFA listesinde yok. 17 oyuncu yazabiliyoruz. Yabancı ve yurt dışında doğmuş oyuncular için bir kotamız var. Bir sonraki maçta listeye girecektir. Zaha listedeydi yavaş yavaş takıma sokacağız"

'TETE KONUSU BENİM ALANIM DEĞİL'

Okan Buruk, Ukrayna medya kaynaklarının Shakhtar Donetsk'in Tete transferinin iptali için UEFA'ya başvurduğu iddialarıyla ilgili ise şu sözleri söyledi:

Tete konusu benim alanım değil, kulüp avukatlarımızın alanı. Herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. FIFA her zaman oyuncunun oynamasından yana karar verir. Oynamasıyla ilgili bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bütün işlemleri bittikten sonra diğer oyuncular gibi kadroda yarışacak.

Okan Buruktan Nicolo Zaniolo sözleri: Resmen açıkladı

YORUM YAZ