MENÜ

Galatasaray'a sürpriz öneri! İtalya Serie A'dan...

Leandro Paredes transferini tamamlayamayan Galatasaray, orta saha transferi için girişimlerini sıklaştırdı. Sarı - kırmızılılara sürpriz bir isim önerisi geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'a sürpriz öneri! İtalya Serie A'dan...

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray üst düzey bir orta saha oyuncusunu kadroya katmak için girişimlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Görüşmelerini sıklaştıran sarı - kırmızılılara sürpriz bir isim önerildi.

PAREDES ROMA'YA GİDİYOR

Galatasaray, yaklaşık iki aydır Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG’nin formasını giyen Leandro Paredes’i kadrosuna katmak için girişimlerine devam ediyordu.

PSG cephesi, 6 milyon Euro’luk bir bonservis için ikna edilse de yapılan görüşmelerin ardından Arjantinli yıldız ile bir türlü anlaşma sağlanamadı. Yıldız oyuncu Serie A ekibi Roma ile anlaşmaya vardı. Transferin bir aksilik olmazsa kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Galatasaraya sürpriz öneri İtalya Serie Adan...

LAZIO'NUN YILDIZINI ÖNERİLDİ

Orta saha transferi için yoğun mesai harcayan Galatasaray'a İtalya Serie A'yı geçen sezon ikinci sırada tamamlayan Lazio'nun yıldız ismi önerildi.

İTALYAN GAZETECİ AÇIKLADI

Geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 32'si İtalya Serie A olmak üzere 44 maçta görev alan 31 yaşındaki Uruguaylı yıldız Matias Vecino, Galatasaray'a önerildi. Tecürbeli oyuncu geçen sezon oynadığı maçlarda dört gol ve bir asistlik bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

ÜÇÜNCÜ URUGUAYLI OLABİLİR

Galatasaray, Matias Vecino'nun önerilmesiyle birlikte değerlendirme yapmak için süre istedi. Sarı - kırmızılılarda Fernando Muslera ve Lucas Torreira'nın Urguaylı olması transferin kolay çözülmesini sağlayabilir. Vecino şimdiye kadar 67 kez A Milli Takım forması giydi.

Galatasaraya sürpriz öneri İtalya Serie Adan...

KARİYERİ

2013'e kadar ülkesi Uruguay'da kariyerine devam eden başarılı oyuncu, Ocak 2012'te 2.30 milyon Euro karşılığında Fiorentina'ya transfer oldu.

Bir süre Cagliari ve Empoli'de kiralık olarak forma giyen Vecino, 2017'de 24 milyon Euro karşılığında Inter'in yolunu tuttu.

Inter formasını 127 maçta giyen Uruguaylı orta alan oyuncusu 127 maçta görev alırken 13 gol ve yedi asistlik performans sergiledi. Vecino, 2022 yılında bedelsiz bir şekilde Lazio'ya transfer oldu.

STOPER ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Galatasaray bir yandan orta saha transferi için çalışmalarına devam ederken bir yandan da stoper arayışlarını sürdürüyor. Sarı - kırmızılılar Okan Buruk'un istediği özelliklerde bir savunma oyuncusu için de kulüplerle görüşmlere devam ediyor.

ÖZEL | Burak Özdemir

Galatasaraya sürpriz öneri İtalya Serie Adan...

YORUM YAZ