MENÜ

İtalya'da Mauro Icardi çılgınlığı: Binlerce taraftar onu istiyor

Sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Mauro Icardi'nin yeniden sahalara döneceği tarih beklenirken, İtalya'da Arjantinli yıldız çılgınlığı yaşanıyor. Binlerce taraftar geri dönmesini istedi. İşte detaylar...

İtalya'da Mauro Icardi çılgınlığı: Binlerce taraftar onu istiyor

Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mauro Icardi, bu sezon başında bonservisiyle birlikte sarı - kırmızılılara transfer olmuştu.

Haberin Devamı

GOLLERE DEVAM EDİYOR

Bu sezon 17'si Süper Lig, altısı Şampiyonlar Ligi ve dördü de Şampiyonlar Ligi Elemeleri olmak üzere 27 maçta görev alan Arjantinli yıldız, 17 kez fileleri havalandırırken altı kez de asist yaptı.

İtalyada Mauro Icardi çılgınlığı: Binlerce taraftar onu istiyor

OKAN BURUK MÜJDEYİ VERDİ

Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanan karşılaşmada aldığı darbenin ardından sakatlanan Mauro Icardi'nin elmacık kemiğinde kırık tespit edilmişti. 31 yaşındaki oyuncu 24 Aralık'ta oynanan derbiden bu yana sakatlığı sebebiyle forma giyemedi.

Kayserispor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından basın toplantısında açıklama yapan Teknik Direktör Okan Buruk, "Mauro Icardi'ye belli bir dinlenme süresi verdik. Çarşamba günü yavaş yavaş antrenmanlara başlayacak. Ayağının ve yüzünün durumuna bakacağız. Verdiğimiz program dahilinde hazırlanıyor. Hafta sonu için durumunu değerlendireceğiz. Trabzonspor maçında kadroda olabileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İtalyada Mauro Icardi çılgınlığı: Binlerce taraftar onu istiyor

İTALYANLARIN MAURO ICARDI ÇILGINLIĞI

Performansıyla bir dönem forma giydiği İtalya'da da dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi için, ünlü İtalyan haber sitesi Calcio Mercato bir anket başlattı. Ankette, 'Icardi'nin Inter'e dönmesini ister misiniz?' sorusu soruldu.

Yaklaşık 4 bin 500 kişinin katıldığı ankette 'Evet' tercihi yüzde 63.5 oy aldı. Hayır diyenler ise, % 36'5'da kaldı. Kadrosunda Marko Arnautovic, Marcus Thuram ve Lautaro Martinez gibi forvet oyuncularını bulunduran Inter, Serie A'da zirvede yer alıyor.

YORUM YAZ