MENÜ

Galatasaray'ın 9 milyon euroluk hayali! Yunus Akgün dönecek mi?

Galatasaray’ın Leicester City’e kiralık olarak yolladığı Yunus Akgün’ün 9 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi mucizelere kaldı. Opsiyonun kullanılabilmesi için Yunus Akgün’ün 25 maç ilk 11’de sahaya çıkması gerekiyor. Minimum 15 resmi maçı kalan Leicester City’de milli futbolcu şu ana kadar sadece 8 maça ilk 11 başladı.

Galatasaray'ın 9 milyon euroluk hayali! Yunus Akgün dönecek mi?

Yunus Akgün’ü sezon başında Leicester City’e kiralık olarak gönderen Galatasaray, futbolunun sözleşmesine 8 milyon euroluk satın alma ve 9 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu koydurmuştu. Milli futbolcunun zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi imkansıza yakın.

Haberin Devamı

YUNUS AKGÜN SADECE 8 MAÇA İLK 11 BAŞLADI

9 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi için Leicester City’nin Premier Lig’e yükselmesi ve Yunus Akgün’ün 25 maça ilk 11’de başlaması gerekiyor. Takım Premier Lig yolunda emin adımlarla gitmesine rağmen milli futbolcu şu ana kadar sadece 8 maçta ilk 11’de sahaya çıktı.

OPSİYONUN DEVREYE GİRMESİ MUCİZELERE KALDI

FA Cup’ta yoluna devam eden ve Championship’i ilk 2’de bitirememesi durumunda play-off oynayacak olan Leicester City’nin an itibarıyla minimum 15 resmi maçı kaldı. Zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi için 17 maça daha ilk 11’de başlaması gereken Yunus Akgün’ün bunu gerçekleştirmesi bir hayli zor gözüküyor.

8 MİLYON EUROLUK OPSİYONU DA VAR

Haberin Devamı

Leicester City, 9 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmemesi durumunda normal satın alma opsiyonuyla futbolcunun bonservisini 8 milyon euro karşılığında alabilir.

Galatasarayın 9 milyon euroluk hayali Yunus Akgün dönecek mi

YORUM YAZ