MENÜ

Can Uzun'un yeni takımını açıkladılar: İşte bonservis bedeli

Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'e forma giyen 18 yaşındaki genç oyuncu Can Uzun'un yeni takımını açıkladılar. Kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor. İşte detaylar...

Can Uzun'un yeni takımını açıkladılar: İşte bonservis bedeli

18 yaşındaki Türk oyuncu Can Uzun, Bundesliga 2'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yıldız oyuncun için Türkiye ve Almanya, milli takımlarına almak için kıyasıya mücadele ederken oyuncuya gelen transfer teklifleri de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

HAMİT ALTINTOP'DAN CAN UZUN SÖZLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım ile ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, Ay-yıldızlı forma için teklif yapılan Nürnberg'in 18 yaşındaki Can Uzun hakkında konuştu.

"U17 Milli Takımımız'da oynadı ve o bizim oyuncumuz. u21'ler için de oynamalı. Birkaç yıldır bize çok çok yakındı. Çok iyi işler çıkarıyor ve çok büyük potansiyeli var. Öte yandan karar oyuncuya kalmış.

Bizimle devam etmesini istiyoruz. Kendisi 2005 doğumlu ve halihazırda A Takım'da Arda Güler ve Kenan Yıldız gibi iki oyuncumuz var. Bir sonraki Can Uzun olmalı. Bunu o da biliyor. Kararını vermeli."

Can Uzunun yeni takımını açıkladılar: İşte bonservis bedeli

'BİZİM HATALARIMIZI YAPMAMALILAR'

"Kulüp son derece önemli, daha da önemlisi birlikte çalışacağı teknik direktör. Çünkü gerçekten olağanüstü niteliklere ve potansiyele sahip. Kendisiyle diyalog halindeyiz. Tecrübelerimizden faydalanabilir. Bizim yaptığımız hataları bir sonraki nesil yapmamalı. Biz diyoruz ki, çırak ustadan daha iyi olmalı ki sanat kaybolmasın."

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN TRANSFER PİŞMANLIĞI

YENİ TAKIMINI AÇIKLADILAR

Birçok transfer teklifi alan genç oyuncu için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Sky Sports Almanya'da yer alan habere göre; Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt, Can Uzun transferini tamamlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Can Uzunun yeni takımını açıkladılar: İşte bonservis bedeli

Haberde Nürnberg'in başarılı oyuncu için 10 milyon Euro'dan fazla bir bonservis bedeli istediği belirtilirken, "18 yaşındaki genç yetenek Frankfurt'a katılmaya hevesli, ancak şu aşamda henüz nihai bir anlaşma yok." ifadelerine yer verildi.

Can Uzunun yeni takımını açıkladılar: İşte bonservis bedeli

YORUM YAZ