MENÜ

Galatasaray'da sürpriz Nicolo Zaniolo gelişmesi! Açıklama geldi...

Galatasaray'dan geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun geleceği merak ediliyor. Adı bazı İtalyan kulüpleriyle anılan ve EURO 2024'te yer almak isteyen kanat oyuncusunun menajeri bir açıklama yaptı. Daha sonra Unai Emery de Zaniolo hakkında konuştu. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımda son dönemde gündemde olan futbolculardan biri de Nicolo Zaniolo. 2023'ün yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiralanan İtalyan oyuncuya Avrupa'dan büyük bir ilgi var.

Haberin Devamı

FİORENTİNA İSTEDİ

İtalya Millî Takımı’yla EURO 2024’e gitmeye hazırlanan Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ülkesini çok özlediğini, Galatasaray’ın izin vermesi halinde Çizme’ye dönebileceğini söylemişti. Bu sözler sonrasında İtalyan ekipleri devreye girdi. Fakat başarılı futbolcu bazı teklifleri düşünmeden reddetti. Zaniolo ile İtalya'dan en ciddi ilgilenen takımın ise Fiorentina olduğu ortaya çıktı.

Galatasarayda sürpriz Nicolo Zaniolo gelişmesi Açıklama geldi...

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Nicolo Zaniolo'nun İtalyan Claudio Vigorelli, gazeteci Di Marzio'ya açıklamalarda bulundu. Vigorelli konuyla ilgili verdiği demeçte, "Nicolo, Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi çok istiyor. Rekabetin çok zor olduğu Aston Villa'da kadroya girmek için elinden geleni yapıyor. Premier Lig'de oynamayı gerçekten istiyordu ve şu anda kendine lider bir rol biçmeye çalışıyor" dedi.

Haberin Devamı

'SOSYAL MEDYADA HERKESİ TAKİP EDEMEM!'

'GALATASARAY'DAKİ DENEYİMİ, GELİŞMESİNİ SAĞLADI'

İtalyan menajer, Zaniolo ile ilgili sözlerini şöyle tamamladı: "Kendisini kanıtlaması için hâlâ birkaç ayı var. İngiltere ve Galatasaray'daki deneyimi onun hem oyuncu hem de bir insan olarak gelişmesini sağladı. Onunla sürekli konuşuyoruz, heyecanlı ve motive olduğunu söyleyebilirim." 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Aston Villa formasıyla 33 maçta forma giydi ve 3 gol kaydetti.

EMERY'DEN ZANIOLO AÇIKLAMASI

Bu arada Aston Villa Menajeri Unai Emery, İtalyan futbolcu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yarın oynanacak Manchester City - Aston Villa karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenleyen tecrübeli teknik adam, "Zaniolo ile çalışmaktan çok mutluyum. Şimdi onun zamanı geldi. Son iki ayda bir şeyler değişti ve bizim için daha iyiye gidiyor" sözlerini sarf etti.

YORUM YAZ