MENÜ

Zaha'dan Icardi'ye ilginç sözler: 'Sosyal medyada herkesi takip edemem!'

Yazın adı Fenerbahçe ile de anılan ve Galatasaray'a imza atan Wilfried Zaha, zaman zaman saha dışı konularla gündeme gelmeye devam ediyor. Premier Lig kulübü Crystal Palace'tan kadroya katılan Fildişili yıldızın son olarak Mauro Icardi sorusuna verdiği yanıt dikkat çekiciydi. İşte detaylar...

Zaha'dan Icardi'ye ilginç sözler: 'Sosyal medyada herkesi takip edemem!'

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Crystal Palace'tan kadrosuna kattığı Wilfried Zaha'nın, takımın bir diğer yıldızı Mauro Icardi ile arasında problem olduğu iddia edilmişti. Fildişili kanat oyuncusu, böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı. Wilfried Zaha ayrıca Mauro Icardi'yi sosyal medyadan takip etmemesiyle ilgili de yorum yaptı.

Haberin Devamı

'SİTEM' SORUSUNA YANIT

Wilfried Zaha, geçtiğimiz günlerde takımın Antalya kampında basın toplantısı düzenlemişti ve yıldız futbolcunun sözleri dikkat çekmişti. "Zaha'da genellikle bir sitem görüyoruz. Kendi performansı ile ilgili bir sitem mi var?" sorusu üzerine Fildişili yıldız, "Şu ana kadar 47 maç oynadık. Ben kaç tane maç oynadım? Belki 14-15 maçta ilk 11'de başladım. Baktığınız zaman aslında sezon başında hazırlık kampı geçirmedim, sakattım. Uzun süre oynayamadım ama buna rağmen 14-15 maçta 9 gol attım. Dolayısıyla sakatlıktan iyi bir geri dönüş yaptığımı düşünüyorum" sözlerini sarf etmişti.

Zahadan Icardiye ilginç sözler: Sosyal medyada herkesi takip edemem

'SOSYAL MEDYADAN HERKESİ TAKİP EDEMEYİZ!'

Öte yandan sosyal medyada bir yayın yapan Zaha, Icardi sorusunu da yanıtladı. İki futbolcunun sosyal medyada birbirlerini takip etmemesinin hatırlatılması üzerine Premier Lig'in eski yıldızı, "Mauro ile birbirimizi sosyal medyada takip etmiyoruz diye niye aramızın kötü olduğunu düşünüyorsunuz? Bizim aramız gayet iyi, sosyal medyadan herkesi takip edemeyiz. Bu aramızın iyi olmadığı manasına gelmez. Biz takım arkadaşıyız!" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

37 MAÇ 10 GOL

İngiltere Premier Lig kulübü Crystal Palace'tan yaz transfer döneminde kadroya katılan Wilfried Zaha, bu sezon sarı-kırmızılı formayla şu ana kadar 37 maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu 37 karşılaşmada 10 gol atıp 5 asist yaparak 15 gole direkt olarak katkıda bulunmayı başardı. Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fildişili kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 14 milyon euro.

YORUM YAZ