Arama

Popüler aramalar

Barış Göktürk: Fenerbahçe’nin 120. yılına yakışır bir kalkınma programı hazırlıyoruz

Fenerbahçeli Hukukçular Derneği’nin (HUFEDER) 5. kuruluş yıl dönümü etkinliği, Ankara’da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan iş insanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticilerinden Barış Göktürk, yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

Barış Göktürk: Fenerbahçe’nin 120. yılına yakışır bir kalkınma programı hazırlıyoruz

Fenerbahçeli Hukukçular (HUFEDER) , 5. kuruluş yıl dönümü etkinliğinde Ankara’da bir araya geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticilerinden Barış Göktürk etkinlikte yaptığı konuşmada, Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyet ve adalet değerlerinin hukukçular tarafından taşındığını vurgulayarak, HUFEDER’in camianın geleceği için kurumsal bir güvence niteliğinde olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

“Fenerbahçe Kalkınma Programı” geliyor

Barış Göktürk, sektöründe lider isimler ve profesyoneller ile birlikte, yurt içinden ve yurt dışından katılan akademisyenlerden oluşan uzman bir ekiple Fenerbahçe Kalkınma Programının, tüzük tadilatı, kurumsal organizasyon, sportif hedefler ve ekonomik sürdürülebilirlik gibi dört ana başlıktan oluşan kapsamlı bir dönüşüm planı olduğunu açıkladı.

Programın, 2026’nın ilk yarısında kamuoyuyla paylaşılacağını belirten Göktürk, çalışmanın FB120.org adresi üzerinden tüm Fenerbahçelilerin katkısına açık olacağını da söyledi.

Barış Göktürk: Fenerbahçe’nin 120. yılına yakışır bir kalkınma programı hazırlıyoruz

“Saran’a tam destek”

Göktürk, yalnızca iki ay önce seçilen mevcut yönetime destek verilmesi gerektiğinin altını çizerek “Şimdiden 2027 seçimlerini ya da adayları konuşmak, Fenerbahçe’ye zarar verir. Sn. Saran Fenerbahçe’yi şampiyon yapacak ve görevine devam edecek.” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

“40 yılda 8 şampiyonluğumuz var”

Son 40 yılda futbolda elde edilen 8 şampiyonluk gerçeğine tekrar dikkat çeken Göktürk, kalıcı başarı için yapısal dönüşümün zorunlu olduğunu vurguladı: “Günü kurtaran geçici çözümlerle kalıcı başarı mümkün değildir. Fenerbahçe, kişisel hırsların ve menfaatlerin çok üzerinde bir değerdir.”

Göktürk, konuşmasını Ankara’dan ve çevre illerden gelen katılımcılara teşekkür ederek “Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Fenerbahçe” sözleriyle tamamladı.

Barış Göktürk: Fenerbahçe’nin 120. yılına yakışır bir kalkınma programı hazırlıyoruz