MENÜ

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay'ın gecesi! Abdülkerim Bardakcı her yerde

Sağ kanat, sol kanat, forvet, sol bek derken, dünkü kupa maçına da sağ bekte başlayan Barış Alper, 23. dakikada kendi kalesine attığı golü, sadece 10 dakika sonra mükemmel bir kafa vuruşuyla telafi etti. Genç yıldız golden sonra da sahada ayak basmadık yer bırakmadı.

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay'ın gecesi! Abdülkerim Bardakcı her yerde

Galatasaray’ın sahadaki jokeri Barış Alper Yılmaz, çok ilginç bir kupa gecesini geride bıraktı. Bu sezon santrfor, sağ açık, sol açık, son haftalarda da sol bek olarak görev yapan 23 yaşındaki futbolcu, dünkü Ümraniyespor mücadelesine ise sağ bekte başladı. Tam yeni yerine alışmaya çalışırken 23. dakikada kendi kalesine talihsiz bir gol gönderen genç oyuncu, sadece 10 dakika içerisinde bu hatayı telafi etmeyi başardı. Kerem Demirbay’ın ortasında ceza sahası içinde mükemmel bir kafa vuruşuna imza atan Barış, oyuna dengeyi getiren isim olurken, bu sezonki ilk golünü kaydetti.

Haberin Devamı

Tribünlere alkışlattı

Ligde Kayserispor’la oynanan son maçta, hem hücum hem de savunma oyuncusu olarak son yılların en iyi istatistik rakamlarını ortaya koyan Barış Alper için dünkü karşılaşmada pek farklı geçmedi. Barış sadece kendi kalesine ve rakip kaleye attığı gollerle değil, sahada ayak basmadık yer bırakmaması, adeta mevkisiz oynamasıyla dikkat çekti. Okan Buruk, 72. dakikada Barış Alper’in yerine Ali Turap’ı oyuna alırken, tribünler yıldız futbolcunun performansını ayakta alkışladı.

Demirbay’dan asist şov

Sezon başındaki tutukluğunu üzerinden tamamen atan, son haftalarda Okan Buruk’un vazgeçilmezi haline gelen Kerem Demirbay, dün gecenin yıldızları arasındaydı. Tecrübeli futbolcu önce Barış’a müthiş bir kafa golü attırdı, ardından Tete’ye “Al da at” dercesine bir asist yaptı, son olarak da Abdülkerim Bardakcı’nın kafa vuruşunda yine adrese teslim bir orta kesti. 3 golün asistini yapan Kerem Demirbay’ın performansı, ara transfer döneminde harıl harıl 8 numara arayan SarıKırmızılılar’ın yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbayın gecesi Abdülkerim Bardakcı her yerde

Tete sonunda golü hatırladı

Şampiyonlar Ligi’nde fileleri havalandırmasına rağmen Süper Lig’deki 17 maçta da gol bulamayan Tete, kupada kendine geldi. Ümraniyespor karşısında oyuna kötü başlasa da, Kerem Demirbay’ın şık asistini affetmeyen Brezilyalı futbolcu, kale çizgisi önünde topu boş kaleye yuvarladı ve fileleri havalandırdı. Üzerindeki stresi bu golle atan genç oyuncu, sevincini tribünlerle paylaştı.

Davinson Sanchez formasına kavuştu

Son olarak 12 Aralık 2023’te Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag mücadelesinde oynayan Davinson Sanchez, 5 maç sonra kadroya döndü. Oyuna 63. dakikada Abdülkerim’in yerine dahil olan Kolombiyalı stoper, ligdeki Trabzonspor deplasmanında da kadroda olacak, ancak yine maça kulübede başlaması bekleniyor.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbayın gecesi Abdülkerim Bardakcı her yerde

Hamza düştü, Halil attı

Galatasaray altyapısında yetişen ve A takıma yükselen, aynı zamanda Ayhan Akman’ın oğlu olan Hamza Akman, 72. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun yerine oyuna girerken, 87. dakikada ceza sahası içinde yerde kalarak penaltı yaptırdı. 19 yaşındaki orta saha oyuncusunun düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu, Halil Dervişoğlu gole çevirdi.

Haberin Devamı

Her yerde Abdülkerim

A Milli Takım ve Galatasaray’daki performansıyla Avrupa devlerini peşine takan Abdülkerim Bardakcı, sadece savunmadaki güçlü duruşuyla değil, hücumcuları aratmamasıyla da parmak ısırtıyor. Tecrübeli stoper, Ümraniyespor karşısında Kerem Demirbay’ın kullandığı serbest vuruşta attığı kafa golüyle, takımının 3. golünü kaydeden isimdi. Abdülkerim böylece, Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Süper Lig’in ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda da gol atmayı başardı. Son olarak Konya filelerine 2 gol gönderen ve Icardi’nin yokluğunda Aslan’a ilaç olan Milli savunmacı, hocası Okan Buruk’tan tam not aldı.

Hatasını affettirdi

Barış Alper’in kendi kalesine attığı golde, Ümraniyespor hücumunu konsantrasyon kaybı nedeniyle önleyemeyen ve kritik bir çalım yiyen Bardakcı, attığı kafa golüyle bir anlamda hatasını telafi etmiş oldu. Deneyimli stoper, 63. dakikada yerini sakatlıktan yeni dönen Davinson Sanchez’e bıraktı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbayın gecesi Abdülkerim Bardakcı her yerde

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbayın gecesi Abdülkerim Bardakcı her yerde

YORUM YAZ