MENÜ

Hikmet Karaman Süper Lig'e geri döndü! Resmen açıklandı

Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri döndü Türkiye'de birçok takımı çalıştıran ve son olarak Kayserispor'da görev alan Karaman, Süper Lig'in iddialı takımının başına geçti. Anlaşma resmen açıklandı.

Hikmet Karaman Süper Lig'e geri döndü! Resmen açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 24 Erzincanspor'a penaltı atışları sonucu elenen Adana Demirspor'da sıcak gelişme yaşandı. Mavi Şimşekler, teknik direktörlük görevi için Hikmet Karaman ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman ile 1.5 yıllık anlaşmaya varmıştır."

Hikmet Karaman Süper Lige geri döndü Resmen açıklandı

Hikmet Karaman, Adana'da

Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi çok yakın. Tecrübeli teknik adam, mavi-lacivertli kulüple görüşmek için Adana'ya geldi.

Türkiye Kupası'nı kazandı

Hikmet Karaman, kariyerinde Kocaelispor, Zeytinburnuspor, Erzurumspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü, Malatyaspor, Ankaraspor, Antalyaspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak da Kayserispor'u çalıştırdı.

Tecrübeli hoca 2001-02 sezonunda Kocelispor'un başında Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Haberin Devamı

Patrick Kluivert gitti, takımı yardımcı antrenör yönetti

Adana Demirspor'da sezona başlananan Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile iç sahada alınan 3-2'lik Samsunspor yenilgisinin ardından yollar ayrılmıştı. Güney ekibinde Kluivert'ın ardından yardımcı antrenör Serkan Damla takımı çalıştırıyordu.

YORUM YAZ