MENÜ

Galatasaray'da Kerem Demirbay fırtınası! Maça damga vurdu

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında 1. Lig ekibi Ümraniyespor’u konuk ediyor. Sarı-Kırmızılı ekipte Kerem Demirbay fırtınası yaşanıyor. Mücadelede Cimbom'un 3-1'lik üstünlüğü devam ederken Barış Alper Yılmaz da performansıyla büyüledi.

Galatasaray'da Kerem Demirbay fırtınası! Maça damga vurdu

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Galatasaray, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile kozlarını paylaşıyor. Cimbom, 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1'lik üstünlüğü yakaladı. Sarı-Kırmızılı ekipte Kerem Demirbay ve Barış Alper Yılmaz'ın performansı parmak ısırtıyor. Müsabakaya dair detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Önce kendi kalesine attı!

Sağ kanattan ceza sahasına giren Bouali soluna pasını aktardı, savunmaya yardıma gelen Barış Alper'in yaptığı ters vuruşun ardından top, kaleci Günay'ın sağından ağlarla buluştu ve Ümraniyespor, Galatasaray deplasmanında 1-0 öne geçti. 

Galatasarayda Kerem Demirbay fırtınası Maça damga vurdu

Ardından rakip ağları sarstı! 

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, kendi kalesine attığı golün ardından Ümraniyespor'a karşı beraberlik golünü kaydetti. Sol iç kulvarda topla buluşan Kerem Demirbay sol ayağıyla ortaladı, ceza sahasında bulunan Barış Alper Yılmaz penaltı noktası yakınından kafayı vurdu, top kaleci Abdulsamed'in sağından ağlarla buluştu ve skor 1-1 oldu. Barış Alper Yılmaz böylece hem kendi kalesine hem de rakip kaleye gol atarak maça damga vuran isim oldu. 

Haberin Devamı

Galatasarayda Kerem Demirbay fırtınası Maça damga vurdu

Tete ve Abdülkerim'den gol!

Sol çaprazdan ceza sahasına giren Kerem Demirbay sol ayağıyla topu yerden içeriye çevirdi, kaleciyi geçen topa Tete dokundu ve meşin yuvarlağı filelere yolladı. Skoru 2-1'e getirdi. Daha sonra, son haftaların skorer ismi golcü stoper Abdülkerim Bardakçı sahneye çıktı ve Galatasaray'ı müsabakada 3-1 öne geçirdi. 

Galatasarayda Kerem Demirbay fırtınası Maça damga vurdu

Kerem Demirbay fırtınası: Maça damga vurdu! 

Galatasaray'ın son haftalardaki formda ismi Kerem Demirbay, gösterdiği iyi performansıyla skora etki etmeyi de başarıyor. Kerem, Ümraniyespor mücadelesinde Barış Alper Yılmaz, Tete ve Abdülkerim'in attığı gollerin asistini yaptı. Demirbay ardından teknik direktörü Okan Buruk tarafından oyundan alındı ve taraftarlar yıldız futbolcuyu ayakta alkışladı. 

Galatasaray'da Kerem Demirbay maçın ardından şöyle konuştu: 

Çok mutluyum. Kazandık. Böyle kupa maçlarında en önemlisi kazanmak. İyi bir maç çıkardık ve kazandık. İşim bu benim. Maçtan maça, antrenmanlarda en iyisini yapmaya çalışıyorum. En iyimiz bu. Gün gelir hata yaparız ama önemli olan her zaman çalışmak, profesyonel olmak. Ben de profesyonelim. Trabzonspor maçı zor olacak kesinlikle, deplasmanda... Biz büyük bir takımız. Kaliteli futbolcular var ama en önemlisi takımız. Bu maçı kazanmak istiyoruz.

Galatasarayda Kerem Demirbay fırtınası Maça damga vurdu

YORUM YAZ