MENÜ

Galatasaray'a Almanya'dan iki genç transfer!

Yıldız transferlerin yanı sıra geleceğe yatırım yapmayı da ihmal etmeyen Galatasaray, Borussia Dortmund’un 17 yaşındaki orta sahası Gökdeniz Gürpüz ile Bayern Münih’in 19 yaşındaki ön liberosu Eyüp Aydın’ı kadrosuna kattı

Galatasaray'a Almanya'dan iki genç transfer!

Galatasaray transfer dönemini sadece yıldız takviyesiyle değil, gençlere yatırım yaparak da geçiriyor. Sarı-Kırmızılılar, Borussia Dortmund altyapısında yetişen 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz’ün transferini bitirdi. Genç yetenek hem orta sahada hem de forvet arkasında hücuma yönelik görev yapabiliyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, gurbetçi futbolcuyu geleceğe yatırım olarak düşünüyor. A takımda süre alması zor görünse de Gökdeniz’i o seviyeye ulaştırmak için çeşitli formüller düşünülüyor. İlk plan, genç oyuncuyu önce akademi takımlarına dahil edip, ardından süre alabileceği bir başka kulübe kiralamak.

Haberin Devamı

Kulübün gelecek planı

Avrupa çapındaki gençlik yatırımı bununla da sınırlı değil. Galatasaray, Bayern Münih altyapısında yetişen 19 yaşındaki Eyüp Aydın’ın transferini de bitiriyor. Genç ön liberonun birkaç gün içinde Türkiye’ye gelip resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Eyüp de tıpkı Gökdeniz gibi bu sezon olmasa da gelecek yıllarda A takım için düşünülüyor. Plan, yüksek potansiyeli olan bu iki oyuncuyu Türk futboluna kazandırıp hem sahada yararlanmak hem de ileride yapılacak satışlarla kulübe gelir getirebilmek.

Galatasaraya Almanyadan iki genç transfer

YORUM YAZ