Yok artık Kenan Yıldız! Juventus'un tarihi geri dönüşünde son sözü milli yıldız söyledi

İtalya Serie A'nın 37. haftasında Juventus ile Bologna ile karşı karşıya geldi. Juventus, 3-0 geriye düştüğü maçta 8 dakikada içinde 3 gol bularak Bologna ile 3-3 berabere kaldı. Juventus'ta skoru dengeleyen golü milli futbolcu Kenan Yıldız kaydetti.

İtalya Serie A'nın 37. hafta maçında Bologna ile Juventus kozlarını paylaştı. Nefes kesen maç 3-3'lük skorla sonuçlandı. Juventus'ta forma giyen milli yıldız Kenan Yıldız, attığı golle takımına hayat veren isim oldu.

Haberin Devamı

SKOR 3-0'A ÇIKTI

Maçın 2. dakikasında Riccardo Calafiori'nin golüyle öne geçen Bologna, 11. dakikada Santiago Castro ile farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu şekilde bitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan Bologna'da Riccardo Calafiori, bu kez 53. dakikadaki golüyle skoru 3-0 yaptı.

GERİ DÖNÜŞÜN ATEŞİNİ CHİESA YAKTI

Dakika 76'da rakip ağları sarsan Federico Chiesa farkı ikiye indirdi. Juventus, 83. dakikada Arkadiusz Milik'in attığı golle farkı bire indirmeyi başardı.

SON SÖZÜ KENAN YILDIZ SÖYLEDİ

Juventus'ta bu kez sahneye milli oyuncumuz Kenan Yıldız çıktı. Şık bir gole imza atan Kenan Yıldız, skoru 3-3'e getirerek takımına 1 puanı getirdi.

SEZON PERFORMANSI

Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız, bu sezon 38 resmi maça çıktı. Milli futbolcu söz konusu müsabakalarda 6 gol ve 2 asist performansı sergiledi.

 

YORUM YAZ