MENÜ

Galatasaray taraftarından muhteşem performans! Bayern'in yıldızlarını sağır eden gürültü...

Tıpkı oyuncular gibi Galatasaraylı futbolseverler de yoğun tempoya girdi. Birkaç gün önce Beşiktaş ile oynanan derbide Aslan'a destek veren taraftarlar, Bayern Münih karşısında da rakip oyunculara adeta cehennemi yaşattı.

Galatasaray taraftarından muhteşem performans! Bayern'in yıldızlarını sağır eden gürültü...

Galatasaray taraftarına dün akşam da büyük iş düştü. Birkaç gün önce Beşiktaş karşılaşması için harika bir koreografi hazırlayan seyirciler, müthiş maçta verdiği destek ile galibiyetin mimarlarından oldu. Bayern Münih maçı için de satışa çıkarılan biletler, saniyeler içinde tükendi. Alman devi ile oynanacak maçta 50 bin Aslan, Rams Park’ta yerini aldı. Mücadeleden önce başlayan destek, son düdüğe kadar devam etti.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarından muhteşem performans Bayernin yıldızlarını sağır eden gürültü...

TARAFTARLA BİRLİKTE HÜCUM ETTİLER

Öyle ki Sarı-Kırmızılı futbolseverler, top rakibin ayağına geçtiğinde kulakları sağır eden bir uğultu yarattı. Yenen golün ardından da takımın kendine gelmesi için müthiş bir tezahürat yapıldı. Galatasaraylı futbolcular, hücumda olduğumuz her anda ise adeta taraftarlarla birlikte Ulrecih’in koruduğu kaleye hücum etti.

HARRY KANE: YENİDEN DUYMAYA ÇALIŞIYORUM

Bayern Münih’in 95 milyon Euro’luk transferi Harry Kane, 90 dakika sonunda Sarı-Kırmızılı tribünlere övgüler yağdırdı. Galatasaray’ın stadına ilk kez geldiğini belirten İngiliz santrfor, atmosfer hakkında şu ifadeleri kullandı:

Maç bitti ve şu anda duyma yetimi geri kazanmaya çalışıyorum. İnanılmazdı, Galatasaray taraftarının ve tabii ki bizim deplasman taraftarımızın da hakkını vermek lazım. Futbol böyle bir şey, önemli olan zor atmosferlerde bunu başarmak.

 

Galatasaray taraftarından muhteşem performans Bayernin yıldızlarını sağır eden gürültü...

YORUM YAZ