MENÜ

Rams Park'ta Bayern Münih'in yıldızlarını büyüleyen atmosfer: Galatasaray maçı sonrası konuştular: Çılgıncaydı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nun üçüncü hafta maçları kapsamında Rams Park'ta karşılaştığı Galatasaray'ı 3-1 mağlup eden Bayern Münih'in yıldızları, mücadele sonrası açıklamalarda bulunurlarken Galatasaray'ın iyi performansına dikkat çekmenin yanı sıra taraftarın yarattığı atmosferin etkileyiciliğine ilişkin de çarpıcı ifadeler kullandılar.

Rams Park'ta Bayern Münih'in yıldızlarını büyüleyen atmosfer: Galatasaray maçı sonrası konuştular: Çılgıncaydı!

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçında İstanbul'da karşılaştığı temsilcimiz Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Mücadelenin büyük bölümünde Galatasaray'ın sergilemiş olduğu etkili performans, maç sonu Bayern Münih'in yıldızlarının da gündemindeydi.

Haberin Devamı

TARAFTAR BÜYÜLEDİ

Rams Park'ta taraftarın yarattığı atmosfer, Bayern Münih'in yıldızlarını adeta büyüledi. Daha tribünlerin tam dolmadığı sırada maç öncesi sahaya çıkarken büyük bir gürültü ile karşı karşıya kalan Bayern Münih'in resmi sosyal medya hesabı, 'Burası çok gürültülü' ifadelerini kullandığı bir paylaşım gerçekleştirdi.

Rakip adına zorlayıcı bir gürültü içeren atmosfer, Galatasaray'ın maça çok hızlı başlangıç yapmasını sağladı. 8. dakikada Kingsley Coman'ın golüne rağmen Galatasaray, geri adım atmayarak rakibine zor anlar yaşattı. İkinci yarının ilerleyen bölümünde Sarı-Kırmızılılar'ın performansının düşmesi ile bulduğu şansları değerlendirerek mücadeleden 3-1'lik sonuçla galip ayrılan Bayern Münih'in yıldızları, maç sonunda hem rakiplerinin performansı hem de stadyumdaki atmosferi övmeden geçemediler.

Haberin Devamı

Rams Parkta Bayern Münihin yıldızlarını büyüleyen atmosfer: Galatasaray maçı sonrası konuştular: Çılgıncaydı

HARRY KANE: BU TRİBÜNLERİN ÖNÜNDE ZOR BİR MAÇ OLDU

Karşılaşma sonrası bu atmosferi yaratan taraftarlara övgülerini sunan Bayern Münih'in golcüsü Harry Kane"Gerçekten önemli bir galibiyetti. Taraftarlarıyla işimizi ilk yarıda çok zorlaştıran tribünlerin önünde zor bir maç oldu. İkinci yarıda daha fazla alan bulduk ve daha iyi oynadık. İlk 3 maçın sonucunda 9 puanımız var ve bu oldukça iyi. Bu harika atmosferi yaratan Galatasaray taraftarlarına ve deplasmanda bizi destekleyen taraftarlarımıza övgülerimi sunuyorum" dedi.

Rams Parkta Bayern Münihin yıldızlarını büyüleyen atmosfer: Galatasaray maçı sonrası konuştular: Çılgıncaydı

KINGSLEY COMAN: BÖYLE ATMOSFERİ SEVİYORUM

Rams Park'taki atmosferden aldığı keyfi dile getiren Kingsley Coman ise şu ifadeleri kullandı:

Çok yorucuydu ve hiç kolay olmadı. Galatasaray üzerimizde çok baskı kurdu ama ikinci yarıda biraz daha fazla alan bulduk ve bunu değerlendirdik. Baskıya dayanmamız önemliydi. Böyle atmosferi seviyorum. Çok fazla adrenalin var. Çılgıncaydı.

JAMAL MUSIALA: ATMOSFER BURADA GALİP GELMEYİ ZORLAŞTIRIYOR

Atmosferin burada kazanmayı zorlaştırdığını belirten Jamal Musiala, "Bugünkü galibiyet son derece önemliydi. Stadyumdaki atmosfer burada galip gelmeyi zorlaştırıyor. Taraftarın bir takımı nasıl zorlayabildiğini sahada hissettik. Galatasaray, başlangıçta daha iyi olduğu bir süreç geçirdi ama Ulle, yine çok iyi dayandı ve sonrasında güç kazandık. Her zaman iyi oynamak mümkün olmuyor ama burada 3 puan almak gerçekten önemliydi" dedi.

 

Rams Parkta Bayern Münihin yıldızlarını büyüleyen atmosfer: Galatasaray maçı sonrası konuştular: Çılgıncaydı

YORUM YAZ