Galatasaray'a dönmesi beklenen Icardi'den mahkemeye başvuru 'Zamanım daralıyor'
20 Haziran 2025, Cuma 09:42Güncelleme Tarihi:
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Tottenham maçın yaşadığı sakatlık sonrası çok uzun bir süre sahalardan uzak kaldı. Bu süre zarfında özel hayatıyla gündemden düşmeyen yıldız golcü Temmuz ayında Türkiye'ye dönüp, takımla çalışmalara başlaması beklenirken flaş bir hamleye imzasını attı.

Tottenham maçın yaşanan bağ sakatlığının ardından sezonu kapatan Mauro Icardi, tüm bu süre zarfında ülkesi Arjantin'de tedavisine devam etti.

Sahalardan uzak kaldığı dönemde ise özel hayatıyla hep göz önündeydi. Eşi Wanda Nara ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Icardi bu arada China Suarez ile aşk yaşamaya başladı.

Wanda Nara ile olan 10 yıllık evliliğin bitiren Icardi'nin şimdilerde velayet ve mal paylaşımı davalarıyla başı belada. Nitekim Arjantini golcü Wanda Nara'nın inadı nedeniyle kızlarını göremiyor.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre; Temmuz ayında Türkiye'ye dönecek ve Galatasaray'la çalışmalara başlayan Icardi, dönmeden önce kızları için mahkemey başvurdu.

Golcü yıldız 'Zamanım azalıyor' diyerek mahkemeden gidene kadar kızlarının yanında kalmasını talep etti. Mahkemeye gönderilmek üzere bir mektup kaleme alan Icardi "Kızların babalarının Türkiye'ye seyahatine kadar babalarıyla kalmasını rica ediyorum" ifadesi yer verdi. Icardi, evinin halihazırda donanımlı olduğunu ve bir profesyonelin gözetiminde anneleriyle görüntülü görüşmelerin garanti edileceğini belirtti.

G.SARAY'DAN BÜYÜK JEST
Öte yandan Arjantin basınından Minutoneuquen'in haberine göre; Galatasaray Icardi ve nişanlısı China Suarez'in İstanbul'da rahatça yaşayabilmeleri için kolları sıvadı. Kişisel sorunlarının arka planda kalması ve takıma odaklanması için Galatasaray kulübü, Icardi'ye Suárez ve çocuklarıyla birlikte yaşamak istemesi durumunda özel bir ev sağlamayı önerdi.
