MENÜ

Galatasaray 2 yıldız futbolcunun peşinde! Transferde sona doğru....

Ara transfer sezonunun bitimine günler kala Galatasaray'da çalışmalar hızlandı. Sarı-kırmızılı ekip, 2 yıldız futbolcunun peşine düştü ve transferde sona doğru yaklaştı...

Galatasaray 2 yıldız futbolcunun peşinde! Transferde sona doğru....

Galatasaray’da Angelino’nun, önceki gün Roma’ya gideceği öğrenildi. İspanyol futbolcunun transferinin açıklanmasına kesin gözüyle bakılırken, bu bölgede forma giyen bir diğer isim Kazımcan Karataş da halen beklenen performansı veremedi. Bu doğrultuda uzun süredir devam eden sol bek çalışmaları için artık sona gelindi.

Haberin Devamı

BOEY TRANSFER OLDU

Sacha Boey transferi resmen açıklandı. Alman devi Bayern Munih Galatasaraylı sağ bek Sacha Boey'u kadrosuna kattığını duyurdu. Bavyera ekibi Sacha ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Galatasaray 2 yıldız futbolcunun peşinde Transferde sona doğru....

ANGELİNO YOLCU

Sarı-Kırmızılılar'ın hem maliyetinden çıkmak hem de yabancı kontenjanında yer açmak için yollarını ayırmayı düşündüğü Angelino için Roma, Leipzig'le anlaştı. Bu durum sonrasında da Alman kulübü, Galatasaray ile Angelino sözleşmesini feshetmeye izin verdi.

SOL BEKTE KIRAN KIRANA!

Galatasaray’da Angelino’nun, önceki gün Roma’ya gideceği öğrenildi. İspanyol futbolcunun transferinin açıklanmasına kesin gözüyle bakılırken, bu bölgede forma giyen bir diğer isim Kazımcan Karataş da halen beklenen performansı veremedi. Bu doğrultuda uzun süredir devam eden sol bek çalışmaları için artık sona gelindi. Listede yer alan isimlerden biri İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’nın formasını giyen Marcos Acuna’ydı.

Haberin Devamı

BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ

Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası sevinci yaşayan 32 yaşındaki futbolcu için ilk hedef, sezon sonuna kadar oyuncuyu kiralamak. Ardından ise bu bölgeye gelecek vadeden bir ismi kazandırmak. Ancak Sevilla cephesi, 2025 Haziran’a kadar kontratı bulunan deneyimli oyuncuyu, tamamen elinden çıkarmak istiyor. Bu durum da görüşmeleri tıkıyor.

Galatasaray 2 yıldız futbolcunun peşinde Transferde sona doğru....

TEKLİFİ YÜKSELTMEYECEKLER

Listedeki diğer isim de İskoçya’da Glasgow Rangers’ta görev yapan Rıdvan Yılmaz’dı. 22 yaşındaki oyuncu ile yapılan pazarlıklarda bir hayli yol katedildi. Son olarak Rangers cephesi 4.5 milyon Euro bonservis istedi. Galatasaray ise son teklifini 3.5 milyon Euro’ya kadar çıkardı. Sarı-Kırmızılılar, teklifini daha fazla artırmayı düşünmüyor. Yani Rangers, 3.5 milyon Euro’yu kabul ederse, büyük bir ihtimal ile 22 yaşındaki futbolcu Aslan olacak.

Galatasaray 2 yıldız futbolcunun peşinde Transferde sona doğru....

Sacha Boey, Galatasaray'a böyle veda etti!

 

YORUM YAZ