MENÜ

Panathinaikos'ta Fatih Terim çılgına döndü! Polisler devreye girdi, güçlükle sakinleştirdi...

Yunanistan Süper Ligi'nin 20. haftasında Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, PAOK ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kritik maçın 44. dakikasında teknik patron Fatih Terim adeta çılgına göndü. Çıkan tartışmaya polis ekipleri müdahale etti ve Terim güçlükle sakinleşti. Öte yandan yeni transfer Bakasetas ilk maçında siftah yaptı.

Panathinaikos'ta Fatih Terim çılgına döndü! Polisler devreye girdi, güçlükle sakinleştirdi...

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nin 20'inci haftasında PAOK ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı oynanırken teknik direktör Fatih Terim, çıkan tartışmada adeta çılgına döndü. Bu tartışmaya polis ekipleri dahil oldu ve Terim'i güçlükle sakinleştirdi. Öte yandan Trabzonspor'dan Panathinaikos'a transfer olan Bakasetas, ilk maçında golünü attı.

Haberin Devamı

İLK GOL PAOK'TAN GELDİ

Karşılaşmanın 43. dakikasında PAOK öne geçti. Taison'un pasıyla savunma arkasına sarkan Despodov ceza sahası içi sağ çaprazından vuruşunu yaptı, top uzak köşeden ağlarla buluştu.

GOLDEN SONRA TERİM ÇILGINA DÖNDÜ

PAOK'un golünden sonra ortalık bir anda karıştı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, bu gole çok sinirlendi ve adeta çılgına döndü.

Olaya polis ekipleri dahil oldu ve her iki tarafı da sakinleştirdi. Bu tartışmada Panathinaikos Yardımcı Antrenörü Necati Ateş sarı kart gördü.

Panathinaikosta Fatih Terim çılgına döndü Polisler devreye girdi, güçlükle sakinleştirdi...

BAKASETAS İLK GOLÜNÜ ATTI

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'dan Panathinaikos'a transfer olan Anastasios Bakasetas, çıktığı ilk maçta golünü attı. Yunan futbolcu, 51. dakikada penaltıdan attığı golle skoru eşitledi.

Haberin Devamı

DEV MAÇTAN MAĞLUP AYRILDI

Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu yönetimindeki PAOK, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'u 2-1 mağlup etti. PAOK'a galibiyeti getiren golleri 43. ve 56. dakikalarda Kiril Despodov kaydetti. Gollerin asistlerini ise Taison yaptı. Panathinaikos'un tek golü 51. dakikada penaltıdan Bakasetas'tan geldi.

PAOK sahasında aldığı galibiyetin ardından 47 puanla haftayı lider kapattı. Fatih Terim ile ligde ilk kez kaybeden Panathinaikos 44 puanda kaldı ve 45 puanlı AEK'nın ardından haftayı üçüncü sırada bitirdi.

'KAZANMAYI HAK ETMEDİK'

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, "Bugün kazanmayı hak etmedik. Ne yazık ki iyi futbol oynayamadık. Maç sonunda beraberlik de olabilirdi." dedi.

Fatih Terim, "Bugün yeterince iyi oynamadığımızı düşünüyorum. Eksikler asla bahane olamaz, daha iyi oynamalıydık. Panathinaikos sahaya 11 kişi çıktığı müddetçe 'eksik' kelimesini kullanamayız." açıklamalarında bulundu.

Panathinaikosta Fatih Terim çılgına döndü Polisler devreye girdi, güçlükle sakinleştirdi...

YORUM YAZ