MENÜ

Beşiktaş galibiyeti sonrası Galatasaray'da Kaan Ayhan: Sadece Beşiktaş taraftarının desteklemediğini düşünüyorum

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Kaan Ayhan, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunurken "Böyle bir derbide rakip takım taraftarı kaç milyon seyirci bilmiyorum ama sadece Beşiktaş taraftarının desteklemediğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş galibiyeti sonrası Galatasaray'da Kaan Ayhan: Sadece Beşiktaş taraftarının desteklemediğini düşünüyorum

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'ın başarılı isimlerinden Kaan Ayhan, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı
Galatasaray'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gönderme!

Baskıya rağmen profesyonelce bir oyun sergilediklerini belirten Kaan Ayhan, "Çok zor maçtı. Bunu maçtan önce de biliyorduk. Sadece maçın kendisi zor değil, böyle bir derbide rakip takım taraftarı kaç milyon seyirci bilmiyorum ama sadece Beşiktaş taraftarının desteklemediğini düşünüyorum. Bu baskıya rağmen bu psikolojik baskıya rağmen çok profesyonel bir oyun sergiledik. Haklı şekilde de üç puanı evimize götürüyoruz" dedi.

Sakatlık durumu hakkında da konuşan milli futbolcu, "Sağlık ekibi de sağ olsun beni maç sonrası alıp bir sonraki maça yetiştirmeye çalışıyor. Sezon sonrası daha iyi bir tedavi son konusu olacak. Böyle bir imkan olduğu sürece devam etmeyi düşünüyorum. Arkadaşlarımı yalnız bırakmayıp özellikle bu kadar sakatlıklardan sınra takıma yardım etme konusunda soru işareti bile oluşmadı o yüzden elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum. Bazen inişli çıkışlı oluyor, ağrılar oluyor. Sadece ben değil arkadaşlarım da yorgun şekilde oynadı. En iyi mücadeleyi sergiledik. Zaten böyle de istediğimiz hedeflere ulaşırız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş galibiyeti sonrası Galatasarayda Kaan Ayhan: Sadece Beşiktaş taraftarının desteklemediğini düşünüyorum

YORUM YAZ