MENÜ

Galatasaray'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gönderme!

Galatasaray, Süper Lig'in 28'nci haftasında Beşiktaş deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, Musrati'nin kendi kalesine attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Cimbom, dev derbinin ardından ezeli rakibine gönderme yaptı. Salıncakta kartal görüntüleri paylaşan Sarı-kırmızılıların salıncağı sarı-lacivert renklendirmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray, Süper Lig'in 28'nci haftasında Beşiktaş deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, Musrati'nin kendi kalesine attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Haberin Devamı

Cimbom, dev derbinin ardından ezeli rakibine gönderme yaptı. Salıncakta kartal görüntüleri paylaşan Sarı-kırmızılıların salıncağı sarı-lacivert renklendirmesi de dikkatlerden kaçmadı.

HASAN ARAT: BU REZALET NEDİR?

Sarı-kırmızılı ekibin maç sonu yaptığı paylaşımın ardından protokol karıştı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, bu paylaşıma sinirlenerek, Galatasaraylı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diye bağırdı.

Tansiyonun yükselmesinin ardından karşılıklı diyaloglar, araya girenlerin sakinleştirmesiyle son buldu.

Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından protokol karıştı Başkan Hasan Arat çılgına döndü

MAÇ SONU FEYYAZ UÇAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

Maçın ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Bugün talihsiz bir şey yaşadık. Onu paylaşmak istiyorum. Bugün Galatasaray yönetimini ağırladık, maçın sonuna kadar hep beraber maç seyredildi, yemek yenildi. Daha henüz Galatasaray yönetimi stadyumu terk etmemişken kurumsal olarak Galatasaray'ın yaptığı paylaşımı gördük. Başkanımız, onların yöneticilerinden bu paylaşımın derhal silinmesini istedi. Önce silineceğini söylediler. Paylaşım hala silinmiş değil. Sabah bundan çok daha ağır bir paylaşım silinmiştir. Biz Beşiktaş'ız. Kartalı sığdıracak bir kafes, ağırlığını taşıyacak bir salıncak henüz yapılmadı, yapılmayacak dostlar. Kartal yükseklerde uçar. Biz rakiplerimize sosyal medya aracılığıyla konuşmak görüşmek istemiyoruz. İyi niyetle görüşürüz, tartışırız. Bu hareket hiç yakışmadı. Bunu belirtmek istiyorum. İş farklı yerlere gidiyor. Ahlaki zedelenmeye doğru gidiyor. Üzülürüz. Biz saha içindeki mücadelemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ