MENÜ

Volkan Demirel, Trabzonspor'a kaybetmiyor! Çılgın istatistik...

Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'u 2-1 mağlup eden ve 5 maç sonra kazanan Hatayspor, çok kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Karadeniz ekibinin deplasman kabusu devam ederken Bordo Beyazlılar'ın hocası Volkan Demirel'in futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor'a rakip olduğu maçlardaki muhteşem performansı devam etti.

Volkan Demirel, Trabzonspor'a kaybetmiyor! Çılgın istatistik...

Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Hatayspor-Trabzonspor maçı büyük heyecana sahne olurken 3 puanı ev sahibi kaptı. Henüz 9. dakikada geriye düşen Bordo Beyazlılar, ikinci yarının başında bulduğu gollerle 5 maç sonra galibiyeti hatırladı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'UN BU SEZONKİ EN ERKEN GOLÜ

Karşılaşmada skor perdesi 9. dakikada açıldı. Rakip yarı alanının ortalarında topla buluşan Bakasetas, ceza sahasına ortayı yaptı. Penaltı noktasına yakın bir noktada bulunan Enis Bardhi, yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig kariyerindeki ilk kafa golünü Hatayspor'a atan Enis Bardhi, Trabzonspor'un bu sezonki en erken golünü kaydetti (08:05).

Volkan Demirel, Trabzonspora kaybetmiyor Çılgın istatistik...


EŞİTLİĞİ EL KAABI GETİRDİ

İlk yarı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken ikinci yarıda Hatayspor fırtınası esti. 47. dakikada Bertuğ Özgür Yıldırım'ın kafayla indirdiği topu ceza sahası yayının birkaç adım gerisinde kontrol eden El Kaabi, ceza alanına girip hafif sol çaprazdan sol ayağıyla uzak köşeye doğru vuruşunu yaptı, top yan direğe de çarpıp ağlara gitti.

Haberin Devamı

Volkan Demirel, Trabzonspora kaybetmiyor Çılgın istatistik...

BERTUĞ, UĞURCAN'I AVLADI

Golün ardından rüzgarı arkasına alan Bordo Beyazlılar, 3 dakika sonra öne geçti. 50. dakikada sağ kanattan atak geliştiren Hatayspor'da Lobjanidze ortaladı, ön direkte bulunan Bertuğ Özgür Yıldırım'ın kafa vuruşunda Uğurcan Çakır'ı geçen top uzak köşeden ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda gol olmadı ve Hatayspor sahasında Trabzonspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. 5 maç sonra kazanan Akdeniz ekibi, 20 puanla 14. sıraya yükselirken 35 puanlı Trabzonspor, 6. basamakta kaldı.

Volkan Demirel, Trabzonspora kaybetmiyor Çılgın istatistik...

DEPLASMAN KABUSU

4-1'lik Fatih Karagümrük, 5-0'lık Alanyaspor mağlubiyetleri sonrası Hatayspor'a da 2-1 kaybeden Trabzonspor, Süper Lig'de Ekim 2016'dan (6M) bu yana ilk kez üst üste 3. maçında deplasmanda kaybetti.

Volkan Demirel, Trabzonspora kaybetmiyor Çılgın istatistik...

BUNU BAŞARAN EN GENÇ OYUNCU!

Volkan Demirel'in göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen ve sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Bertuğ Yıldırım, Trabzonspor maçında adeta yıldızlaştı. Genç forvet, bu sezon bir Süper Lig maçında hem gol atan hem de asist yapan en genç oyuncu oldu. (20 yaş 200 gün)

 

HATAYSPOR İLKLERİ YAŞADI

Trabzonspor ağlarını 47. ve 50. dakikalarda attığı gollerle sarsarak 3 puanı kapan Hatayspor, bu sezon Süper Lig maçlarının ikinci yarılarında ilk beş dakika içinde iki gol atan ilk takım oldu. Bordo Beyazlılar, ayrıca bu sezon Trabzonspor'u açılış golünü attığı Süper Lig maçında mağlup etmeyi başaran ilk takım oldu. (7 galibiyet 3 beraberlik)

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, VOLKAN DEMİREL'İ GEÇEMİYOR

Takımının bulduğu goller ve 90 dakikanın tamamlanmasının ardından büyük sevinç yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Trabzonspor karşısındaki muhteşem performansını da sürdürdü. Demirel, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor'a rakip olduğu 26 Süper Lig maçında mağlubiyet yaşamadı. (15 galibiyet, 11 beraberlik)

Volkan Demirel, Trabzonspora kaybetmiyor Çılgın istatistik...

YORUM YAZ