MENÜ

(ÖZET) Hatayspor - Trabzonspor maç sonucu: 2-1

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor sahasında Trabzonspor'u ağırladı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen Bordo Mavili ekip sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Abdullah Avcı'nın öğrencilerinin kötü deplasman karnesi bu maçta da devam etmiş oldu. Volkan Demirel'den de inanılmaz bir istatistik geldi.

(ÖZET) Hatayspor - Trabzonspor maç sonucu: 2-1

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Akyazı’da çıktığı son 35 lig maçını da kaybetmeyen Trabzonspor, artık deplasman karnesini de düzeltmek amacında sahaya çıktı. Son olarak 1 Ekim 2022’de Kayseri’de kazanan Fırtına, 119 gündür ligde dış sahada galip gelemedi. Söz konusu süreçte çıkılan 4 maçta 2 yenilgi ve 2 beraberlik aldı.

Haberin Devamı

Başakşehir ve İstanbulspor’u mağlup eden Trabzonspor, Hatay’da kazanması durumunda bu sezon ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakalayacaktı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

BAKASETAS'TAN MÜTHİŞ PAS

GOL | Maçın 9. dakikasında Trabzonspor, Bardhi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Bordo Mavililer'in yıldız futbolcusu Bakasetas, rakip ceza sahası içine doğru harika bir pas attı. Ceza sahası içine doğru hareketlenen Makedon futbolcu kafayla topu aşırtarak Erce'yi avlamayı başardı. Filelere giden topta Karadeniz ekibi skoru 1-0'a getirdi.

27 yaşındaki futbolcu bu sezon ligdeki 4. golünü atmış oldu. ayrıca son zamanlarda Trabzonspor'un en fomda ismi olan Yunan futbolcu Bakasetas bu maçta da yine sahneye çıktı ve golde büyük pay sahibi olmayı başardı.

Haberin Devamı

(ÖZET) Hatayspor - Trabzonspor maç sonucu: 2-1

GOL VAR'DAN İPTAL EDİLDİ

GOL İPTAL | Karşılaşmanın 16. dakikasında Hatayspor genç golcüsü Bertuğ Yıldırım ile golü buldu ve skora denge geldi. Golden sonra Trabzonsporlu futbolcuların maçın hakemi Zorbay Küçük'e yoğun serzenişi oldu. VAR'daki hakemler golün izlenmesi tavsiyesinde bulundular. Pozisyonu izleyen hakem Zorbay Küçük golden önce faul olduğu gerekçesiyle golü iptal etti.

Boudjema sağ kanattan topu sürüklerken rakibi Vitor Hugo'yu çektiğini belirten hakem Zorbay Küçük'ün bu kararından sonra Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile maça devam edildi.

(ÖZET) Hatayspor - Trabzonspor maç sonucu: 2-1

İLK YARIYI TRABZONSPOR ÜSTÜN TAMAMLADI

DEVRE ARASI | Mücadelenin ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Volkan Demirel'in öğrencileri ilk yarı sonunda gole Kaan Kanak ile çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına gelen topta müsait durumda olan tecrübeli futbolcu klas bir vuruş yapmak istedi. Ancak istediği gibi topa vuramayınca Uğurcan Çakır'ın kontrolünde kaldı. Trabzonspor'da da golün dışında daha çok geçiş oyunu üzerinden etkili ataklar buldu. Bir kez de Djaniny sahneye çıktı ancak kaleci Erce'yi geçemedi. Bu durumda ekipler soyunma odasının yolunu tuttular. 

TRABZONSPOR DİREĞE TAKILDI

Maçın 2. yarısına hızlı başlayan Trabzonspor'da direğe takılan isim Siopis oldu. Soldan ceza sahasına yapılan ortayı savunma karşıladı. Dönen topa Siopis vurdu top üst direkten döndü. Yunan futbolcu ligdeki ilk golüne çok yaklaşmıştı.

Haberin Devamı

HATAYSPOR 2 DAKİKADA 2 GOL BİRDEN BULDU

Hatayspor 48. dakikasında El Kaabi'nin golüyle skora dengeyi getirdi. Savunma arkasına atılan topu Ayoub El Kaabi çok iyi kontrol etti. İki rakibini ekarte edip düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Tecrübeli futbolcu skorda dengeyi sağlamayı başardı.

(ÖZET) Hatayspor - Trabzonspor maç sonucu: 2-1

YERLİ HAALAND SAHNEDE

Bu golden 2 dakika sonra bu kez de sahneye Volkan Demirel'in Haaland olarak lanse ettiği Bertuğ Yıldırım çıktı. Sağdan ceza sahasına gönderilen topa Bertuğ Yıldırım harika yükseldi. Uzak köşeye doğru çok bir kafa vuruşu yaptı. Uğurcan uzansa da gole engel olamadı. Bu skorla kısa sürede ev sahibi Hatayspor 1-0'dan geri 2-1 öne geçti. Devreyi 1-0 önde kapatan Trabzonspor 2 dakikada yediği 2 şok golle geriye düştü.

HATAYSPOR BİR İLKİ BAŞARDI

Bu golle aynı zamanda Volkan Demirel'in öğrencileri bir ilki de başarmış oldular. Hatayspor, bu sezon Süper Lig maçlarının ikinci yarılarında ilk beş dakika içinde iki gol atan ilk takım oldu.

Haberin Devamı

(ÖZET) Hatayspor - Trabzonspor maç sonucu: 2-1

ERCE HAYAT VERDİ

88. dakikada Trabzonspor eşitliği sağlamak için yüklendi. Hatayspor ceza alanaına ortalanan topta Umut Bozok'un şutunu kaleci Erce Kardeşler altıpas içerisinde çıkarmayı başardı. Kazanılan köşe vuruşunda Bakasetas'ın içeriye gönderdiği topta yine kaleci Erce Kardeşler pozisyonu çelen isim olarak dikkat çekti. 

HATAYSPOR DİREĞE TAKILDI

90+2. dakikada Hatayspor bu kez direği geçemedi. Hızlı gelişen Hatayspor atağında Ruben Ribeiro, son çizgiye inip Ze Luis'e bıraktı. Onun çaprazdan vuruşu direkten oyun alanına döndü.

Maçı Hatayspor 2-1'lik skorla kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı ve puanını 20'ye çıkarttı. Trabzonspor ise bu mağlubiyetle zirve yarışında yara aldı.

VOLKAN DEMİREL'DEN TRABZON'A BÜYÜK ÜSTÜNLÜK

Hatayspor’un genç hocası Volkan Demirel, Trabzonspor’a karşı inanılmaz bir istatistiğe sahip. Demirel, futbolculuk ve teknik adamlık kariyerinde Fırtına’ya rakip olduğu 25 Süper Lig maçının hiçbirini kaybetmedi. Söz konusu periyotta 14 galibiyet ve 11 beraberlik yaşadı. Genç teknik adam bugün oynanan maçla bunu 26 maça çıkardı ve kırılması imkansız bir istatistiğe imza attı.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

BERTUĞ TARİHE GEÇTİ

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bordo-mavililerin ilk yarıyı 1-0 önde tamamladığı maça damga vuran isim Bertuğ Özgür Yıldırım oldu. Volkan Demirel'in 'Haaland' dediği genç santrfor, Spor Toto Süper Lig tarihine geçti.

Bertuğ Özgür Yıldırım, Trabzonspor maçında gösterdiği performansla birlikte bir ilke imza attı. Genç santrfor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de bir maçta hem gol hem de asist katkısı veren en genç oyuncu oldu.

 

 

STAT: Yeni Hatay

HAKEMLER: Zorbay Küçük, Ekrem Kan, Osman Gökhan Bilir

HATAYSPOR: Erce Kardeşler - Kamil Ahmet Çörekçi, Burak Bekaroğlu, Recep Burak Yılmaz, Adekugbe, Boudjemaa (Dk. 90+5 Dudziak), Musa Çağıran (Dk. 71 Aabid), Onur Ergün (Dk. 46 Ribeiro), Lobjanidze, Kaan Kanak (Dk. 46 El Kaabi), Bertuğ Özgür Yıldırım (Dk. 81 Ze Luis)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır - Peres (Dk. 72 Larsen), Bartra, Hugo, Eren Elmalı, Siopis (Dk. 72 Doğucan Haspolat), Bakasetas, Enis Bardhi (Dk. 56 Trezeguet), Yusuf Yazıcı (Dk. 55 Umut Bozok), Djaniny (Dk.82 Lahtimi), Gomez

GOLLER: Dk. 47 El Kaabi, Dk. 50 Bertuğ Özgür Yıldırım (Hatayspor) - Dk. 9 Enis Bardhi (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Musa Çağıran, Boudjemaa, Ribeiro, Kamil Ahmet Çörekçi (Hatayspor) - Uğurcan Çakır, Peres (Trabzonspor)

 

YORUM YAZ