MENÜ

İşte Caner Erkin'in yeni takımı! Resmen açıklandı...

Türk futbolunun en önemli sol beklerinden biri olan Caner Erkin geçtiğimiz haftalarda Fatih Karagümrük'ten ayrılmıştı. 34 yaşındaki futbolcunun yeni takımı duyuruldu.

İşte Caner Erkin'in yeni takımı! Resmen açıklandı...

Kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Inter gibi devlerin formalarını giyen Caner Erkin'in sürpriz bir şekilde geçtiğimiz haftalarda Fatih Karagümrük'le sözleşmesi feshedilmişti. Bu sezon çıktığı 12 maçta 6 asist yaparak gol pası konusunda zirveye oynayan 34 yaşındaki futbolcunun ayrılığı şok etkisi yaratırken, yıldız futbolcunun yeni adresi de belli oldu.

Haberin Devamı

İşte Caner Erkinin yeni takımı Resmen açıklandı...

Lisansı çıkarıldı

Deneyimli futbolcu, Medipol Başakşehir'le 1.5 sezonluk sözleşme imzaladı. Hasan Ali Kaldırım'la yollarını ayıran Turuncu-Lacivertliler, tecrübeli oyuncunun yerini Caner Erkin'le doldurdu. Başarılı futbolcunun lisansı da çıkarıldı.

Kulüp de açıkladı

Turuncu-lacivertli ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, son olarak Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te oynayan Caner Erkin ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Caner Erkin'e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

İşte Caner Erkinin yeni takımı Resmen açıklandı...

YORUM YAZ