MENÜ

Messi'den büyük itiraf! Emeklilik sinyali

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile şampiyonluğa ulaşan ve kariyerindeki eksik parçayı da tamamlayan Lionel Messi önemli günlerden geçiyor. Kupayı kazanmasıyla beraber hareketli zamanlardan geçmeye başlayan Messi yeni takımına da transfer olmaya hazırlanıyor. Son olarak önemli bir itirafta bulunan Lionel Messi gelecek için mesaj verdi.

Messi'den büyük itiraf! Emeklilik sinyali

Geçtiğimiz hafta Inter Miami'ye transfer olacağını açıklayan Messi futbolseverleri şaşırtmıştı. PSG ile sözleşme imzalamayan ve takımdan ayrılan Arjantinli için ortaya önemli iddialar atılmış ve görüşmeler gerçekleşmişti.

Haberin Devamı

G.SARAY'A KÖTÜ HABER

BARCELONA BEKLİYORDU

Uzun zamandır Barcelona ile iletişim halinde olan Messi'nin bünyesinde yetiştiği ve efsanesi olduğun kulübüne geri dönmesi bekleniyordu. Xavi ile defalarca konuşan Messi'nin eski takımında nasıl bir rolde olacağı dahi belliydi.

Messiden büyük itiraf Emeklilik sinyali

Barcelona'nın yanında Suudi Arabistan'dan Al-Hilal Messi'ye yaklaşık 1 milyar Euro değerinde servet önerirken oyuncu yıllardır rakibi olan Ronaldo'nun yaptığını yapmamıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından MLS takımlarından Inter Miami'ye transfer olacağını bildiren Messi herkesi şaşırtmıştı.

2026'DA YOK

2026 yılında ABD-Kanada-Meksika'nın ortaklaşa olarak düzenleyeceği Dünya Kupası'nda olmayacağını belirten Messi, Arjantin Milli Takımı'nı bırakacağını açıklamıştı. Açıklama Arjantin'de büyük etki bırakırken Lionel Scaloni de durumla ilgili önemli açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Messiden büyük itiraf Emeklilik sinyali

"SONSUZA KADAR OYNAMASINI İSTİYORUZ"

Basın toplantısında konuşan Lionel Scaloni, "Prensip olarak, Messi hala milli takımda ve bu konu hakkında konuşmaya gerek yok. Futbol dünyası için onun sonsuza kadar oynamasını istiyoruz. Bir noktada ayrılacak ve herkes için çok üzücü bir gün olacak" dedi.

Şu ana kadar Arjantin ile 175 maçta 103 gol atıp 56 asist yapan Lionel Messi takımıyla birer kez Copa America, Dünya Kupası ve Finalissima kazandı.

Egemen Çidar / FANATİK DIŞ HABER

Messiden büyük itiraf Emeklilik sinyali

YORUM YAZ