MENÜ

Manolis Siopis, Erol Bulut'un takımı Cardiff City'de

İngiltere Championship ekiplerinden Erol Bulut’un teknik direktörlüğünü yaptığı Cardiff City, Trabzonspor’dan ayrılan Manolis Siopis’i kadrosuna kattı.

Manolis Siopis, Erol Bulut'un takımı Cardiff City'de

Süper Lig devi Trabzonspor'dan sözleşmesi feshedilerek ayrılan Siopis, Türk teknik adam Erol Bulut'un takımı Cardiff City'e transfer oldu.

Haberin Devamı

Yeni teknik direktör Nenad Bjelica döneminde kadroda kendine yer bulamayan ve ayrılık kararı alan Yunan futbolcu ile geçtiğimiz günlerde yollar ayrılmıştı. Karadeniz temsilcisi KAP'a yaptığı açıklamada; 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiği belirtildi.

Manolis Siopis, Erol Bulutun takımı Cardiff Cityde

Trabzonspor ile oyuncu arasında yapılan anlaşmaya göre, Siopis ayrılık bedeli olarak bordo mavili kulübe 242 bin 500 Euro fesih tazminatı ödeyecek. Anlaşmaya göre, Siopis'in menajeri de sözleşme feshi nedeniyle kulüpten alacağı olan 257 bin 500 Euro'luk tutardan feragat edecek. Bu durumda bordo mavili kulüp, Siopis'le yaşanan ayrılıktan toplam 500 bin Euro elde etmiş oldu. '

Trabzonspor ile yollarını ayıran Yunan orta saha oyuncusu, bir dönem Fenerbahçe ve Alanyaspor'da teknik direktörlük yapan Erol Bulut'un takımı Cardiff City'e transfer oldu.   Cardiff City’den yapılan açıklamaya göre Yunan orta saha oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Alanyaspor’da beraber çalıştığı teknik adam Erol Bulut ile Cardiff City’de yeniden buluşan 29 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti

Haberin Devamı

'SABIRSIZLANIYORUM' 
Cardiff Şehir Stadı'nda konuşan Manolis Siopis, "Erol Bulut'u çok iyi tanıyorum. Birlikte çalıştık ve her seferinde kazanmak istiyor. Ben de kariyerim boyunca böyle çalıştım. Goutas'ı da çok iyi tanıyorum - o benim iyi arkadaşım. Konuştuk ama çok fazla değil. O çok iyi bir oyuncu ve umarım takımın hedeflerimize ulaşmasına yardımcı olabiliriz. Stadı gördüm ve taraftarlarımızla oynamak için sabırsızlanıyorum. Sahada neler yapabileceğimi görecekler." dedi.

Manolis Siopis, Erol Bulutun takımı Cardiff Cityde

'TAM BİR SAVAŞÇI'
Teknik direktör Erol Bulut, Siopis transferi hakkında konuştu. Bulut "Normalde Manolis gibi bir oyuncuyu almaya kalktığınızda alamıyorsunuz. Böyle bir oyuncuyu almak gerçekten çok zor.  Onu Alanyaspor'a getirdim ve Trabzonspor için gerçekten büyük bir adım attı. Müsait olduğunu görünce kendisiyle iletişime geçtik ve gerçekten çok iyi bir ilişkimiz var. Takım için çok çalışacak bir savaşçı. Taraftarlar onu sevecek ve son yıllarda topla teknik becerilerini artırdı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Erol Bulut Alanyaspor'da görev aldığı dönemde Siopis'le beraber çalışma fırsatı bulmuştu.

Manolis Siopis, Erol Bulutun takımı Cardiff Cityde

 

 

YORUM YAZ