MENÜ

Galatasaray - Trabzonspor maçı iddaa oranları açıklandı

Trendyol Süper Lig'de 2. haftada oynanacak Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki mücadelenin iddaa oranları belli oldu.

Galatasaray - Trabzonspor maçı iddaa oranları açıklandı

Galatasaray ile Trabzonspor arasında, Trendyol Süper Lig'de 2. haftada oynanacak olan müsabakanın iddaa oranları açıklandı.

Haberin Devamı

136. randevu

Galatasaray ile Trabzonspor, bugüne kadar Süper Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel müsabakalar olmak üzere toplam 135 kez mücadele etti. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar 60 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-mavililer ise 44 defa rakibini mağlup etti. 31 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Geride kalan karşılaşmalarda Aslan 176, Karadeniz ekibi ise 152 kez rakip fileleri havalandırdı.

Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan mücadele golsüz beraberlikle sona ererken, İstanbul'daki maçı Galatasaray 2-1'lik skorla kazandı.

Ligde 101. maç

İki takım arasında Süper Lig'de oynanan 100 karşılaşmada ise Galatasaray 43 defa 3 puan sevinci yaşarken, Trabzonspor da 32 kez sahadan galip ayrıldı. 25 maçta ise kazanan çıkmadı. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 129, bordo-mavililer ise 115 gol attı.

Haberin Devamı

Bu sezon 5 resmi maç oynadı

Galatasaray, bu sezon şimdiye kadar 5 resmi maç oynadı ve 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Sezonu erken açan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris'i 2-2 ve 1-0'lık skorlarla eledi. Aslan, 3. ön eleme turunda da Olimpija Ljubljana'yı 3-0 ve 1-0'lık skorlarla geçti. Galatasaray, son olarak Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Son 10 maçta iki takım da 3'er kez kazandı

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan son 10 maçta beraberlikler dikkat çekiyor. Geride kalan 10 müsabakada 4 karşılaşma berabere sona erdi. Sarı-kırmızılılar 3 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-mavililer de 3 kez kazanan taraf oldu.

Galatasaray - Trabzonspor maçı iddaa oranları açıklandı

İddaa oranları açıklandı!

İddaa Risk Yönetimi, ev sahibi Galatasaray'ın galibiyetine 1.36 oran verirken, Trabzonspor'un galibiyetine ise 4.61 oran verdi. Karşılaşmanın beraberlik oranı ise 3.97 olarak belirlendi.

YORUM YAZ