MENÜ

Lionel Messi'nin MLS transferinin ardından Griezmann şaşırttı

Arjantinli süperstar Lionel Messi'nin Inter Miami'ye transfer olması, Atletico Madrid'in yıldızı Griezmann'ı da fazlasıyla etkiledi. Fransız yıldızın hayali şaşkınlık yarattı.

Lionel Messi'nin MLS transferinin ardından Griezmann şaşırttı

Gİki sezon önce Barcelona'dan ayrılışıyla büyük sükse yaratan Lionel Messi çok büyük umutlarla Fransız devi PSG'ye imza atmıştı. Arjantinli yıldız, Avrupa arenasında Başkent ekibiyle başarılı olamasa da iki sezonda 3 kupa kazandı ve kariyerindeki tek eksik olan Dünya Kupası'nı koleksiyonuna ekledi. Messi'nin, PSG'den sonraki durağı Inter Miami olurken bu süreç Griezmann'ın hayalini ortaya çıkardı. 

Haberin Devamı

SÜRECİN PERDE ARKASI!

'Avrupa'dan istediğim tek takım Barcelona'ydı'

Lionel Messi, yeni takımını da kısa süre sonra resmen açıkladı. Tecrübeli futbolcu, yaptığı açıklamayla MLS ligi takımlarından Inter Miami'yle anlaştığını duyurdu. 35 yaşındaki oyuncu açıklamasında, "Barcelona'ya gerçekten dönmek istiyordum, bunun için çok heyecanlıydım ancak gittiğimde daha önce yaşadıklarımı tekrardan yaşamak istemedim. Avrupa'dan başka teklifler de vardı ancak benim Avrupa'dan istediğim tek takım Barcelona'ydı. Konu para olsaydı, Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim. Inter Miami'yi tercih ettim ama bir gün Barcelona'ya; Alba'nın, Busquets'in ve Xavi'nin veda ettiği gibi veda edebilmek istiyorum" dedi.

Lionel Messinin MLS transferinin ardından Griezmann şaşırttı

Arsenal'e karşı oynayabilir

Haberin Devamı

Amerika ekibiyle anlaştığını açıklayan fakat henüz yeni takımına katılmayan Messi, Inter Miami'den önce başka bir takımın formasını giyebilir! Goal Türkiye'nin haberine göre; Arjantinli süperstar, Inter Miami'yle resmi maça çıkmadan önce MLS All-Stars takımında yer alarak ABD'deki ilk karşılaşmasına İngiliz ekibi Arsenal karşısında çıkabilir.

Griezmann'ın hayali 

Messi'nin MLS takımı Inter Miami'ye transferinin ardından Griezmann, Amerika Birleşik Devletleri'ne transfer olma hayalinden bahsetti. İkili bir süre Barcelona'da birlikte oynadı ve Griezmann, daha Avrupa'da kalmayı planlasa da gelecekte ABD'de oynamayı planlıyor. 

Lionel Messinin MLS transferinin ardından Griezmann şaşırttı

Griezmann, basın toplantısında kendisine MLS hakkında soru sorulduğunda, "Bu benim hayalim! Oraya gittiğimde mümkün olan en iyi koşulların olmasını istiyorum, ancak bu kesinlikle gelecekte benim için gerçekleşmesini istediğim bir hayal..."

Griezmann'ın performansı

Fransız yıldız, geçtiğimiz sezon La Liga'da 38 maça çıkarken 15 gol atıp 17 asist yaparak takımının ligi üçüncü sırada bitirmesine katkı sağladı. 

Lionel Messinin MLS transferinin ardından Griezmann şaşırttı

YORUM YAZ