MENÜ

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi! Son durumunu doktoru açıkladı

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğüyle Faruk Koca'nın yumruk ve tekmeli saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi tamamlananan Meler bugün hastaneden taburcu edildi.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi. İğrenç saldırı sonrası tüm ligler tatil edilmişti.

Haberin Devamı

FARUK KOCA'DAN MELER'E YUMRUK VE TEKMELİ SALDIRI

Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruk darbesiyle birlikte Meler yere yığılırken Başkan Koca, tekme atarak Meler'e saldırmaya devam etti. Saldırı anları kameralara yansırken, Meler'in sol gözü morardı. Hastaneye kaldırılan Meler'in elmacık kemiğinde çatlak olduğu açıklandı.

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi Son durumunu doktoru açıkladı

FARUK KOCA İLE 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Hakem Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile hakemi tekmeleyen 2 kişi 'tutuklanmaları istemiyle' mahkemeye sevkedildi. Tutuklanan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve diğer 2 kişi Sincan Cezaevi'ne sevk edildi.

LİGLER ERTELENDİ

Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, tüm ligleri süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. Bu kararla Süper Lig ve alt ligler, ikinci bir karara kadar oynanmayacak. Büyükekşi, ' TFF olarak acil toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Bu saldırı, Türk futbolu adına utanç gecesi. Türk futbolunun bunları hak etmediğini düşünüyor ve artık 'Yeter' diyoruz. Her gün bir hakemi suçlamak, her gün açıklama yapmak… Hakemlerimiz de bir insan. Onların da hataları olabilir ama bu kadar da yumruk ve tekme atmayı hiçbir hakeme yapamayız. Türk futbolunun marka değerini daha fazla düşürmeyelim. Türk futbolunu dünyaya rezil etmeyelim" diye konuştu.

Haberin Devamı

HALİL UMUT MELER TABURCU EDİLDİ

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından yapılan saldırıda elmacık kemiğinde çatlak, gözünde şişlik oluşan hakem Halil Umut Meler tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu edildi.

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi Son durumunu doktoru açıkladı

DOKTORU: 'KIRIK ZAMANLA İYİLEŞECEK'

Meler'in tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut şu açıklamayı yaptı; 'Halil Umut Meler'i taburcu ettik. Gözündeki şişlik dışında sorunu kalmadı. Sporcu olduğu için her sporcuda boyun fıtığı oluyor. Travmadan boyunda düzleşme oluştu. Tedbir amaçlı boyunluk taktık. Kırık zamanla iyileşecek, küçük bir çatlaktı. Kanama da yok.'

Haberin Devamı

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi Son durumunu doktoru açıkladı

YORUM YAZ