MENÜ

Hakan Çalhanoğlu'nu çileden çıkaracak sözler! 'Yılın en kötüsü'

Bu sezon sergilediği performans ile İtalya Serie A'ya damga vuran ve Inter'in şampiyonluk yolundaki anahtar oyuncusu haline gelen Hakan Çalhanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde beğenilmedi. İtalyan basını, A Millî Takım'ın yıldızını bu sezon ilk kez eleştirdi. İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu'nu çileden çıkaracak sözler! 'Yılın en kötüsü'

Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında dün gece Atletico Madrid'i konuk etti. İtalyan temsilcisi, ilk yarısı golsüz sona eren mücadeleyi Marko Arnautovic'in 79. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 galip tamamlayarak rövanş öncesi avantaj sağladı. Bu sezon sergilediği performansla büyük beğeni toplayan A Millî Takım'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Ancak Çalhanoğlu bu kez genel performansının altında kaldı.

Haberin Devamı

İTALYAN BASINI BEĞENMEDİ

Hakan Çalhanoğlu'nun Atletico Madrid karşılaşmasındaki performansı İtalyanlar tarafından beğenilmedi. Beşli orta sahanın merkezinde oynayan 30 yaşındaki futbolcunun performansı geçer not almadı. İtalyan medyası, Hakan Çalhanoğlu'nun kötü performansına vurgu yaptı. Bazı internet siteleri Inter adına maçın en kötüsü olarak Hakan Çalhanoğlu'nu seçti.

Hakan Çalhanoğlunu çileden çıkaracak sözler Yılın en kötüsü

"YILIN EN KÖTÜ GECESİ"

Leggo adlı İtalyan internet sitesi, Hakan Çalhanoğlu'nun notunu 10 üzerinden 5 olarak açıkladı ve "Hakan Çalhanoğlu için yılın en kötü gecesi. Takım arkadaşlarını hiç besleyemedi" ifadelerini kullandı. Sport Virgilio da A Millî Takım'ın yıldızına 5.5 puan verirken, Çalhanoğlu'nu Mkhitaryan'la birlikte Inter adına sahanın en kötüsü olarak seçti.

Haberin Devamı

"ALIŞILMIŞIN DIŞINDA"

Corriere dello Sport da Hakan Çalhanoğlu'na 5 puan vererek deneyimli ismi takımın en kötüsü olarak belirledi. Haberde Hakan Çalhanoğlu'nun alışılmışın dışında bir performans sergilediği ve oyuncunun tüm sezon boyunca yapmadığı hataları yaptığı vurgulandı. Son olarak Goal İtalya da Hakan Çalhanoğlu'nu gecenin en kötü futbolcusu olarak belirledi. Bu sezon genel olarak çok iyi performans sergileyen Çalhanoğlu'nun bu eleştiriler karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu.

YORUM YAZ