MENÜ

İspanyolların Arda Güler şaşkınlığı: Resmen Türk istilası!

İspanyol devi Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Los Blancos'un en fazla merak ve takip edilen oyuncularından biri oldu. İşte detaylar...

İspanyolların Arda Güler şaşkınlığı: Resmen Türk istilası!

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yanında büyük bir kitleyi beraberinde götürdü. Yıldız futbolcu şu ana kadar takımda yeterince süre almamış olsa da kulübün sosyal medyasında büyük bir fark yaratmayı başardı. Arda Güler'in yer aldığı paylaşımlar diğer paylaşımlara göre çok daha fazla etkileşim aldı.

Haberin Devamı

EN POPÜLERİ

İspanyol devinin sosyal medya hesaplarında gerçekleştirilen paylaşımlarda en popüler isimlerden birinin Arda Güler olduğu görülüyor. Maç günleri yıldızı parlayan bir oyuncu, genç futbolcuyu geride bırakabiliyor ancak hafta arası paylaşımlarında birçok kez Türk futbolcu ilgi odağında oluyor. Çoğu zaman en çok etkileşim toplayan yayınlar, Arda Güler'in yer aldığı paylaşımlar oluyor. Eflatun-beyazlı ekibin hesaplarında hemen her gün bir Arda Güler paylaşımı yapılmasına özen gösteriliyor. Özellikle Türkiye'den bu paylaşımlara büyük ilgi gösteriliyor.

İspanyolların Arda Güler şaşkınlığı: Resmen Türk istilası

3 MİLYONUN ÜZERİNDE

Real Madrid’in Instagram hesabında 27 Ocak’ta Arda Güler'in ilk maçına çıktıktan sonraki konuşma videosu tam 1.5 milyon beğeniye ulaştı. Kapağında Arda Güler’in yer aldığı takımda ilk kupasını kazanan futbolcular paylaşımı da 3 milyonun üzerinde beğeni toplamıştı.

Haberin Devamı

İspanyolların Arda Güler şaşkınlığı: Resmen Türk istilası

YORUM YAZ