MENÜ

Diego Godin'den emeklilik kararı! Duygusal veda

Villarreal, Inter ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyen Diego Godin'den emeklilik kararı geldi. 37 yaşındaki stoper, duygusal bir vedayla kramponlarını astığını açıkladı.

Diego Godin'den emeklilik kararı! Duygusal veda

Avrupa'nın dev takımlarında forma giyen Godin, futbola veda ettiğini sosyal medyadan paylaştığı gönderiyle duyurdu. Çocukluk günlerinden başlayan kariyerinden kesitler içeren görsellerle süslenen sosyal medya gönderisiyle duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Haberin Devamı

Lig ve Avrupa Liglerini kazandığı Villarreal ve Atlético de Madrid'de forma giyen Uruguaylı stoper Diego Godín, bu Pazar günü Arjantinli Velez Sarsfield ile oynadığı son maçın ardından futbol kariyerine son verdi.

'ÜZÜNTÜ GÖZYAŞLARI DEĞİL'

37 yaşındaki Godín, birkaç gün önce Arjantin'in en iyi liginde sezonun sonuncusu olan Huracán ile karşılaşmasının profesyonel olarak oynadığı son maç olacağını duyurmuştu. Godín. maçtan sonra ESPN'ye yaptığı açıklamada, oyun."20 yıllık kariyer, 5 yaşımdan beri top oynayıp kendimden vazgeçtiğimden beri, bunlar üzüntü gözyaşları değil, kendimi sonuna kadar verdiğim için mutluluk ve gönül rahatlığı, rahatlamanın gözyaşları..." dedi.

DUYGUSAL VEDA

Kulüp düzeyinde toplam 627 maça çıkan defans oyuncu şunları ekledi: "Olduğum yer, fedakarlık ve çabaya, büyük bir tutkuyla oynamaya ve kendimi takım arkadaşlarıma ve kulübe tüm bedenimle ve ruhumla vermeye dayalıydı. Yanımda götürdüğüm şey, içimde iyi bir insan olma mirasımdır."

Haberin Devamı

Kariyerine ülkesinde başlayan stoper, 2007 yazında Nacional'den geldiği Villarreal'de İspanyol futboluna adım attı. 2010 yılında Atlético de Madrid'e imza atarken  Diego Pablo Simeone gelene kadar takımında niteliklerini göstermeye başladı.

Villarreal, Inter ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyen Diego Godin, uzun bir süre Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer aldı. 

Diego Godinden emeklilik kararı Duygusal veda

 

YORUM YAZ