CANLI | Brann - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
UEFA Avrupa Ligi’nde tek temsilcimiz Fenerbahçe, 6. hafta maçında Norveç ekibi Brann’a konuk olacak. Sarı-lacivertliler, gruptaki sıralama ve tur şansı için kritik 3 puan peşinde sahaya çıkacak. Tedesco ve öğrencileri birçok eksiğe rağmen galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Peki, Brann - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Karşılaşmaya dair son dakika bilgileri, muhtemel 11'ler ve mücadelenin canlı anlatımı haberimizde.

Brann - Fenerbahçe maçına dair son dakika gelişmeleri ve karşılaşmanın canlı anlatımı...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında 11 Aralık 2025 Perşembe günü Norveç temsilcisi Brann ile deplasmanda karşılaşacak. Norveç'in Bergen kentinde bulunan Brann Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 23.00'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı fanatik.com.tr'de.
🔜 #BRAvFB
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) December 10, 2025
#UEL Lig Aşaması 6. Maç pic.twitter.com/vU2s6Y4vlV

Brann: Dyngeland, Helland, Knudsen, Larsen, Dragsnes, Kornvig, Sorensen, Pedersen, Mathisen, Castro, Holm
Fenerbahçe: Ederson, M. Müldür, Skriniar, Oosterwolde, Brown, İsmail, Fred, Nene, Talisca, Kerem, En-Nesyri

Domenico Tedesco, Avrupa Ligi’ndeki kritik Brann maçı öncesi önemli eksikleri bulunduğunu, kulübede 4 oyuncu olacağını söyledi. Ancak bunu bir mazeret olarak görmediklerini vurgulayarak, “3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız. Hazırız ve elimde çok fazla çözüm var” dedi.

1971 yılında başlayan UEFA Kupası, 2009-10 sezonundan itibaren Avrupa Ligi ismiyle oynanmaya başlamıştı. Fenerbahçe, format değiştikten sonra Kupa 2’de 99 maça çıktı. Temsilcimiz, bu karşılaşmalarda 48 galibiyet, 30 beraberlik ve 21 yenilgi aldı. SarıLacivertliler, 141 gol atarken, 101 gol yedi. Brann, Kanarya’nın Avrupa Ligi’ndeki 100. maçı olacak.

Tedesco, eksikler nedeniyle Brann maçının kafilesine, bu sezon U19 takımındaki performanslarıyla dikkat çeken iki genç yeteneği de dahil etti. 17 yaşındaki Kamil Efe Üregen, savunmanın merkezinde görev yapıyor. Solak olan Kamil, bu sezon iyi bir çıkış yakaladı. 18 yaşındaki Haydar Karataş ise her iki kanatta da forma giyebiliyor. Genç oyuncu, U19 liginde 2 gol atıp, 1 asist yaptı. İki futbolcu, eksiklerin çok olduğu Ferencvaros maçında da kadrodaydı.

Sarı-Lacivertliler, dün Samandıra’da yaptığı son idmanın ardından Norveç’e gitti. Sakatlıkları bulunan Asensio, Semedo ve Çağlar’ın yanı sıra Duran, kafilede yer almadı. Ancak eksikler bu isimlerle sınırlı kalmayabilir. Dizinde ağrısı bulunan Szymanski ve bileğinde ağrısı olan Alvarez, kafilede yer alıyor. Ancak muhtemelen UEFA kuralları gereği kulübedeki asgari oyuncu sayısını karşılamak için kadroda olup forma giymeyecekler.





