MENÜ

Cristiano Ronaldo'dan emeklilik açıklaması! Tarih verdi

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunurken emeklilik hakkında da konuştu.

Cristiano Ronaldo'dan emeklilik açıklaması! Tarih verdi

Futbol kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüren Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, emekliliği hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

BREZİLYALILAR AÇIKLADI!

Ara transfer sezonunda Manchester United'dan Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, bir tanıtım etkinliği için Madrid'e gitti. Portekizli yıldız emekliliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Cristiano Ronaldodan emeklilik açıklaması Tarih verdi

RONALDO'DAN GELECEĞİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Geleceği hakkında konuşan Ronaldo, "Suudi Arabistan Ligi'nin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Ama hala gelişmek için birçok fırsatımız var. Bence lig iyi ve rekabetçi. Çok iyi takımlar ve oyuncular var. Altyapının biraz daha geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hakemler ve VAR sistemi de biraz da hızlı olmalı. Bence gelişmesi gereken başka küçük şeyler de var ama ben burada mutluyum. Suudi Arabistan'da devam etmek istiyorum, burada devam edeceğim" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

SUUDİ ARABİSTAN SÖZLERİ

37 yaşındaki futbolcu, "Bence yapmak istedikleri işe devam ederlerse, önümüzdeki 5 yıl içinde Suudi Arabistan Ligi'nin dünyanın en iyi 5 liginden biri olabileceğini düşünüyorum." dedi.

Cristiano Ronaldodan emeklilik açıklaması Tarih verdi

ŞAMPİYONLUĞU KAPTIRDI

Suudi Arabistan Pro Lig 2022-2023 sezonunda Al Ittihad, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr, 29. haftada Al Ittifad ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, lider Al Ittihad’ın da Al Feiha karşısında 3-0 kazanmasıyla puan farkı 5’e yükseldi ve şampiyonluğu rakibine kaptırdı.

Cristiano Ronaldodan emeklilik açıklaması Tarih verdi

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cristiano Ronaldo, bu sezon Al Nassr forması ile toplam 19 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 14 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve bunun yanında takım arkadaşlarına da 2 kez gol pası verdi.
Geçtiğimiz ocak ayında Manchester United'dan ayrılarak Al Nassr'ın yolunu tutan Ronaldo, "Burada olduğum için her zaman mutluyum, İspanya'ya çok yatırım yapıyorum. İspanya'yı çok seviyorum. Burada bir evim var ve burada yaşamayı umuyorum. Emekli olduğumda yaşayacağım yerlerden biri olacak" ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan Ligi hakkında konuşan Ronaldo, "Suudi Arabistan'a giderek bir kapı açacağımı biliyordum. En iyi oyuncular oraya gidecek. Yakında en iyi liglerden biri olacak" dedi.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldodan emeklilik açıklaması Tarih verdi

EMEKLİLİK AÇIKLAMASI

Portekizli yıldız geleceği hakkında ise, "Kariyerimde 2-3 yılım kaldı. Şuan kendime daha fazla bakmak daha da önemli. Hazır olduğum zaman kramponlarımı asacağım ve sonra kariyerimin nasıl gideceği konusunda çalışmalarım var. Bir futbol kulübüne sahip olmak istiyorum" açıklamalarında bulundu.

Cristiano Ronaldodan emeklilik açıklaması Tarih verdi

YORUM YAZ