Icardi cephesinden Fenerbahçe eski yöneticisi Selahattin Baki'ye jet yanıt
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Selahattin Baki'nin Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi için yaptığı açıklamalar sonrası, Icardi'nin menajeri Elio Pino yanıt gecikmedi.

Bir Youtube kanalının konuğu olan Selahattin Baki, Icardi'yle ilgili, "İlk bize önerildi. Icardi'yi biz istemedik. Teknik ekip ve yönetim kurulu, yaşam tarzından dolayı uygun bulmadı." ifadelerini kullanmıştı.
Haberin Devamı ›
Bu açıklamalar sonrası Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino, Fenerbahçeli eski yönetici Selahattin Baki'nin transfer açıklamalarına yanıt verdi.

Yapılan açıklamada yer alan ifadeler şöyle;
"Sayın Selahattin Baki'nin açıklamalarını okudum ve olayları açıklığa kavuşturmak istedim. İlk temas, Erden Timur ve George Gardi tarafından kuruldu. O dönemde Mauro, Paris Saint-Germain'deki yerini kazanmak istiyordu. Bu süreçte Galatasaray, kendisi için son derece cazip bir sportif proje sundu. Bu sırada Fenerbahçe tarafından da bizimle iletişime geçildi. Ben de kulübün başkanı ve Başkan Yardımcısı ile şahsen görüştüm. Bu görüşmeler sonucunda Mauro, Galatasaray'ın projesini tercih etmiştir."
SEZON SONU SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK
Geldiği günden bu yan performansıyla takımının en önemli isimlerinden olan Icardi, takımıyla 3 kere şampiyonluk yaşadı. Arjantili şu ana kadar da sarı kırmızılı forma ile 108 maçta 69 gol atıp 22 asist yaptı.
Süper Lig'de şok ayrılık!






