MENÜ

Borussia Dortmund - Zenit maçı ne zaman, hangi, kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Borussia Dortmund, Zenit'i konuk edecek. Reus'lu, Sancho'lu, Haaland'lı Dortmund, evinde kazanıp Lazio mağlubiyetini telafi etmek istiyor. Zenit ise güçlü rakibi karşısında puan peşinde olacak. İlk maçlardan puansız ayrılan iki takımın mücadelesi heyecanla bekleniyor. Peki, Borussia Dortmund - Zenit maçı ne zaman, hangi, kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Borussia Dortmund - Zenit maçı ne zaman, hangi, kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. F Grubu'nda ikinci hafta maçında Borussia Dortmund ile Zenit 3 puan için kozlarını paylaşacak. İlk maçta Lazio'ya 3-1 kaybeden Dortmund, Zenit'i devirip sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Club Brugge'a kaybeden Zenit ise zorlu deplasmanda puan peşinde olacak. Ev sahibinde koronavirüs testi pozitif çıkan Emre Can ile sakatlıkları bulunan Schulz, Schmelzer ve Zagadou kritik maçı kaçıracak isimler. Zenit'te ise tek eksik sakatlığı devam eden Malcom.

Haberin Devamı

DORTMUND-ZENIT MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Borussia Dortmund - Zenit maçı ne zaman, hangi, kanalda, saat kaçta?

Signal Iduna Park'ta oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak. Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers'in düdük çalacağı 90 dakika beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Borussia Dortmund - Zenit ilk 11'ler:

Borussia Dortmund: Bürki, Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro - Dahoud, Witsel, Sancho, Reus, Reyna, Haaland

Zenit: Kerzhakov, Karavaev, Lovren, Rakitskiy, Douglas Santos, Wendel, Barrios, Kuzyaev, Erokhin, Driussi, Dzyuba

YORUM YAZ