MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk imzaladı! İşte yeni maaşı

Trendyol Süper Lig'de bu sezon da Galatasaray'ı şampiyonluğa taşımaya çok yakın olan Okan Buruk, son kararını verdi. 50 yaşındaki Teknik Direktör, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi ve yeni sözleşmeye imzayı attı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk imzaladı! İşte yeni maaşı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile yeni sözleşme için bir araya geldiği ve anlaşmanın sağlandığı öğrenildi. Takvim'de yer alan habere göre Buruk'un bu görüşmede, "Başkanım rakamı siz belirleyin" dediği ve 2 yıllık sözleşmeyi imzaladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimi sonrasında anlaşma resmî olarak açıklanacak. Yıllık 20 milyon TL kazanan tecrübeli teknik adamın maaşına en az yüzde 100'lük zam gelecek.

93 PUAN ALDI

Galatasaray, Okan Buruk ile birlikte tarihi bir şampiyonluk yaşamak için geri sayıma geçti. Sarı-kırmızılılar, son olarak Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek 93 puana ulaştı. Okan Buruk topladığı 93 puan ile Galatasaray tarihindeki en yüksek puana sahip oldu. 50 yaşındaki çalıştırıcı bu sezon 52 maça çıktı. Bu maçlarda 40 galibiyet alırken 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. 2.42 puan ortalaması tutturarak önemli istatistikler yakaladı.

Galatasarayda Okan Buruk imzaladı İşte yeni maaşı

KIRILMADIK REKOR BIRAKMADI

Son olarak Trendyol Süper Lig'de en uzun galibiyet serisinin mimarı olan Okan Buruk, Galatasaray'ın başında 2 yıl içinde neredeyse kırılmadık rekor bırakmadı. Sarı-kırmızılı takım, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 5 Mayıs pazar günü Sivasspor'u konuk edecek. Rams Park'ta oynanacak kritik karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

YORUM YAZ