MENÜ

Beşiktaş'tan yıldız oyuncu için geri adım yok! Cevap bekleniyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, listesindeki yıldız oyuncu için ısrarını sürdürüyor. Hedefteki isim için son gün tüm şartlar zorlanacak ki sonuç alınamazsa bu transfer sezon sonu için bitirilecek.

Beşiktaş'tan yıldız oyuncu için geri adım yok! Cevap bekleniyor

Beşiktaş, kadrodaki değişim sürecini sürdürüyor. Bugün, önemli bir transferi bitirmek için uğraş veren Siyah-Beyazlılar, sezon sonu için de planlarını yapmış durumda.

Haberin Devamı

JOSEF’TEN FLAŞ AYRILIK SÖZLERİ

Beşiktaş'tan ayrılan Josef, ayrılığı ile ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı yıldız, şunları söyledi: "Beni bugüne kadar en çok Beşiktaş sevdi. Bu ayrılıkta herhangi bir suçlu yok. Artık yollarımızı ayırma zamanı gelmişti. Fenerbahçe bana Türkiye'nin kapılarını açan ilk kulüp oldu. Beni getiren Aziz Yıldırım ve Vitor Pereira'ya ayrıca teşekkür ediyorum. Kadıköy'de attığım gole sevindiğim için birçok insan, beni karaktersiz olarak suçladı. Benim için karaktersiz insan, hırsızlık yapandır. Ben tam olarak karakterimden dolayı, o golü öyle kutladım. Defansif bir oyuncuyum, zaten 6 ayda bir gol atıyorum. Fenerbahçe taraftarları, Souza'dan nefret etmenizi, kin duymanızı istemiyorum. Hala bana kızgınsanız kalpten bir şekilde sizden özür diliyorum. "Menajer olarak mı, sportif direktör olarak mı, hoca olarak mı bilmiyorum ama ilerde Türkiye'ye dönme planım var. Souza buradan ayrılıyor, burayı unutacak diye düşünmeyin."

Haberin Devamı

 

Beşiktaştan yıldız oyuncu için geri adım yok Cevap bekleniyor

MAXIM RESMEN KARTAL

Beşiktaş, Gaziantep FK'dan Alexandru Maxim'i kadrosuna kattığını dün resmen duyurdu. 32 yaşındaki 10 numara, 4 ay Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Kartal'dan 400 bin Euro maaş alacak.

Maxim, dün menajerleri Yüksel Demir ve Ulaş Ortakaya'yla bu fotoğrafı paylaştı.

QUARESMA TRANSFERİ ASKIYA ALINDI

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Portekiz Ligi ekiplerinden Arouca'da forma giyen Mateus Quaresma'yı gündemine aldı.

26 yaşındaki Brezilyalı sol bek için girişimlerini hızlandıran Siyah- Beyazlılar'ın, Portekiz ekibine yaptığı 1 milyon Euro'luk teklifin geri çevrildiği bildirildi. Bu gelişme sonrasında Kara Kartal'ın Quaresma transferini askıya aldığı kaydedildi.

EMANUELE VALERI DEFTERİ KAPANDI

Beşiktaş sol bek arıyor! Siyah-Beyazlılar, Valeri için de Cremonese'den beklediği cevabı alamadı. Cremonese Sportif Direktörü Simone Giacchetta, Beşiktaş'a Emanuele Valeri için olumsuz cevap verdi.

TMW'nin haberine göre sportif direktör Giacchetta, sol bek oyuncularının transferinin şu anda mümkün olmadığını Beşiktaş'a ileterek, Beşiktaş'ın geri çevirdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

KEVIN N’KOUDOU’DA PLANLAR BOZULDU

Siyah-Beyazlılar'daki geleceği belirsizliğini koruyan Kevin N'Koudou'yla erken ayrılık planı suya düştü. Adana Demirspor'la temas halinde bulunan deneyimli kanat oyuncusu, anlaşma sağlayamadı.

N'Koudou'nun sezonu Beşiktaş'ta noktalayıp sözleşmesinin bitişiyle birlikte takımdan ayrılması bekleniyor.

SYDORCHUK: BEŞİKTAŞ’A GİDEMEYİNCE AĞLAMIŞTIM

2019'un yaz aylarında orta sahaya bir transfer hamlesi yapmayı planlayan Beşiktaş, listesine Dinamo Kiev'den Sergiy Sydorchuk'u eklemişti. O dönemde bu ilgi, yapılan hamlelerle resmiyet adına son aşamaya kadar gelmişti. Ukraynalı orta saha, o günlerde yaşananları Ukrayna'da YouTube üzerinden yayın yapan SportArena'ya anlattı.

Sydorchuk, "Beşiktaş'tan teklif almıştım. Hatta takım arkadaşlarımla bile vedalaşmıştım. Havaalanına giderken geri döndürdüler ve eve gittim. En zoru ertesi gün herkesi görmekti çünkü gittiğini düşünüyorlardı. Biraz ağlamıştım" dedi.

SHAARAWY İÇİN GERİ ADIM YOK!

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar, Mısır asıllı İtalyan kanat oyuncusu için ara transferin son gününde tüm şartları zorlayacak. Eğer operasyon şimdi tamamlanamazsa Kartal, 30 yaşındaki hücumcuyu sezon sonunda Roma'yla sözleşmesi bitince almayı planlıyor.
Kara Kartal'da teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda tüm çalışmalar devam ediyor. Takımda önemli bir değişikliğe gitmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar'da, sezon sonunda birçok isimle yollar ayrılacak. Kevin N'Koudou, Welinton, Atiba başta olmak üzere sözleşmesi bitecek isimlerle yollarını ayıracak olan idareciler, kiralık sözleşmeleri bulunan; Dele Alli ve Nathan Redmond'u da yollayacak. Bundan dolayı yeni sezon için şimdiden girişimlere başlayan yönetim, ara transfer döneminin uzatılması sonrasında bazı isimler için operasyonu erkene çekmişti. O futbolcuların başında, İtalya Serie A ekibi Roma'dan El Shaarawy yer alıyor.

Beşiktaştan yıldız oyuncu için geri adım yok Cevap bekleniyor

Bugün cevap gelecek

Ara transferin uzatılmasını Mısır asıllı İtalyan futbolcu için değerlendirme kararı alan yönetim, Roma'yla yaptığı pazarlıklarda oyuncunun devre arasında serbest bırakılmasını talep etti. Çizme ekibinin konuyla ilgili olarak kesin kararını bugün vereceğini ilettiği belirtildi. Eğer Kartal, bu operasyonu şimdi yapamazsa tecrübeli futbolcu konusunda yine de geri adım atmayacak. İdareciler, sezon sonunda Roma'yla kontratı bitecek olan oyuncuyu, lig bitimi bedelsiz olarak kadrosuna kazandırmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Dele Alli'nin Everton'a Attığı Goller

YORUM YAZ