MENÜ

Acı haberi menajeri duyurdu: Christian Atsu hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya ilçesinde yıkılan rezidansın enkazı altında kalan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'dan üzücü haber geldi. Menajeri, Atsu’nun bulunduğunu ve hayatını kaybettiğini açıkladı.

Acı haberi menajeri duyurdu: Christian Atsu hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya ilçesinde yıkılan rezidansın enkazı altında kalan Atakaş Hataysporlu futbolcu Christian Atsu için arayışlar yoğun şekilde devam ediyordu.

Haberin Devamı

ATSU’DAN ACI HABER GELDİ
30 yaşındaki Ganalı oyuncu Atsu'nun yaşadığı evin de bulunduğu Rönesans Rezidans'ın enkazında ekipler arama kurtarma çalışmasını sürdürüyordu fakat talihsiz futbolcudan acı haber geldi.

Acı haberi menajeri duyurdu: Christian Atsu hayatını kaybetti

MENAJERİ: ATSU HAYATINI KAYBETTİ
Menajeri Murat Uzunmehmet, Christian Atsu’nun bulunduğunu ve hayatını kaybettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Uzunmehmet,’Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti.’ İfadelerini kullandı.

 'EŞYALARI ÇIKARILIYOR'

Demirören Haber Ajansı'na da konuyla ilgili bir açıklama yapan Uzunmehmet, "Atsu'nun cansız bedenine enkaz altında ulaşıldı. Şu anda hala daha eşyaları çıkarılıyor. Telefonu da bulundu" dedi.

HATAYSPOR: CENAZESİ YOLA ÇIKTI

Haberin Devamı

Hayatını kaybeden Atsu'yla alakalı kulübü Hatayspor'dan da bir açıklama geldi. Hatay'ın Atsu açıklaması şöyle;

'Başımız sağ olsun.

Göçük altında kalarak hayatını kaybeden futbolcumuz Christian Atsu'nun cenazesi memleketi Gana'ya gönderilmek üzere yola çıkmıştır. Seni unutmayacağız Atsu. Mekanın cennet olsun güzel insan. Üzüntümüzün tarifi yok. Huzur içinde uyu.'

TFF'DEN ATSU İÇİN TAZİYE MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu, depremde hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu için bir taziye mesajı yayınladı. 

TFF'nin mesajı şu şekilde; 'Atakaş Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu'nun ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Christian Atsu'nun ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.'

Acı haberi menajeri duyurdu: Christian Atsu hayatını kaybetti

KARDEŞİ ENKAZ BAŞINDA BEKLEMİŞTİ
Depremin ardından kente gelen Atsu'nun kardeşi Isaac Twasam, menajeri Nana Sechere ile arkadaşları ve Gana Konsolosluğu görevlileri enkazın başında umutla beklemişti.

ÖNCEKİ GÜN DAİRELERİ BULUNMUŞTU
Günler önce ses ve ısı alınmasının ardından yoğunlaşan çalışmalarda enkaz altında kalan futbolcu Atsu ve sportif direktör Taner Savut’un dairelerine kadar ulaşılabilmişti. Atsu’nun cenazesi bulunurken halen Savut’tan bir haber alınamadı.

 A TAKIM MALZEME SORUMLUSU DA VEFAT ETTİ

Haberin Devamı

Hatayspor, A Takım malzeme sorumlusu Onur Akdeniz'in vefat ettiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada "A Takım malzeme sorumlularımızdan Onur Akdeniz'e yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Onur. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin" denildi.

YORUM YAZ