MENÜ

Al Nassr'da Cristiano Ronaldo'dan muhteşem asist

Suudi Arabistan Pro Lig'de Al Nassr, iç sahada ağırladığı Al Tawoon karşısında zorlanmasına rağmen 2-1 galip gelirken Cristiano Ronaldo yaptığı asistlerle kazanılan 3 puanda büyük rol oynadı.

Al Nassr'da Cristiano Ronaldo'dan muhteşem asist

Suudi Arabistan Pro Lig'de Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, sahasında Al Tawoon'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta Al Wehda deplasmanında 4 golle yıldızlaşan Cristiano Ronaldo, bu haftayı gol konusunda suskun geçse de asistleriyle öne çıktı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA KRİTİK GALİBİYET

Al Ittihad, Al Shabab ve Al Hilal ile kritik bir zirve mücadelesi veren Al Nassr, üst sıralarda bu ekipleri takip eden Al Tawoon karşısında kritik bir maça çıktı.

Al Nassrda Cristiano Ronaldodan muhteşem asist

Al Nassr; 17. dakikada Abdulrahman Ghareeb ile öne geçerken 47. dakikada Alvaro Medran, konuk ekibe beraberliği getirdi. 67. dakikada Al Tawoon'un Leandre Tawamba ile VAR'a takıldı. Bu gol inceleme sonucunda iptal edilirken 78. dakikada Al Nassr'da Abullah Madu'nun ağlara giden topu, VAR incelemesi sonucunda gol geçerliliği kazandı.

ZİRVEDE BÜYÜK KAPIŞMA

Al Nassr, Al Tawoon galibiyeti ile 17 maç sonunda 40 puana ulaşarak zirveyi aynı maç sayısı ve aynı puandaki Al Ittihad ile paylaştı. Al Shabab Riyadh'ın da 18 maç sonunda 40 puanı bulunmakta.

Haberin Devamı

Al Nassrda Cristiano Ronaldodan muhteşem asist

FIFA Dünya Kulüpler Kupası'ndaki mücadeleleri nedeniyle maç eksiği bulunan Al Hilal ise 15 maç sonunda 32 puana sahip.

ASİSTLERİYLE YILDIZLAŞTI

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz hafta takımının Al Wehda'yı deplasmanda 4-0 mağlup ettiği maçta tüm golleri atan isimdi. Portekizli yıldız, Al Tawoon karşısında gol bulamadı fakat asistleriyle dikkat çekti.

Al Nassrda Cristiano Ronaldodan muhteşem asist

Portekizli yıldız, takımının öne geçmesini sağlayan 17. dakikadaki Abdulrahman Ghareeb'in golünde attığı müthiş pas ile faktör oldu. Cristiano Ronaldo'nun bu goldeki pası sosyal medya ve dünya spor basınında büyük ilgi gördü. İkinci golde ise Cristiano Ronaldo, bilinçli şekilde oolmasa da gole olanak sağladı. Kendi arkadaşının vuruşunda top, Cristiano Ronaldo'nun ayağına çarparken Abdullah Madu, ağları bulmayı başardı.

YORUM YAZ