MENÜ

Barcelona, Sergio Busquets'in yerini Bayern Münih'in yıldızıyla dolduracak

İspanyol devi Barcelona, efsane oyuncusu Busquets'in takımdan ayrılmasının ardından alternatifini Almanya'da buldu.

Barcelona, Sergio Busquets'in yerini Bayern Münih'in yıldızıyla dolduracak

Barcelona’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Busquets, bu yaz Barcelona'dan ayrılacağını açıkladı ve oyuncunun MLS veya Suudi Pro Ligi'ne transfer olmayı düşündüğü bildirildi.

Haberin Devamı

İspanyol devinde birçok başarı yaşayan Busquets, 3 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun yanı sıra tam 9 kez de La Liga’da zafere ulaştı. Takıma her gelen hocanın vazgeçilmez oyuncularından birisi olan İspanyol orta saha, sürekliliği ve görevine olan bağlılığıyla dikkat çekti.

Orta saha oyuncusu, bu ayın başında Camp Nou'daki kariyerini noktalamaya karar verip bunu Barcelona yönetimine iletti. Xavi, onunla bir sezon daha devam etmek için oyuncusunu ikna etme çalıştı, fakat tüm ısrarlara çabalarına rağmen İspanyol oyuncu, yeni bir meydan okuma arzusunda olduğunu belirtip kararında net olduğunu yönetime iletti.

Sergio Busquets’in takımdan ayrılma kararı vermesinin ardından Barcelona’da, tecrübeli orta saha oyuncusunun yerine yıldız bir oyuncu aranıyor ve bu noktada, en büyük Aday Bayern Münih’in joker oyuncusu...

Haberin Devamı

Barcelona, Sergio Busquetsin yerini Bayern Münihin yıldızıyla dolduracak

BAYERN’İN YILDIZINI ALACAKLAR

Mundo Deportivo'ya göre Katalan devi, gözünü Mart ayında Julian Nagelsmann'ın sürpriz bir şekilde takımdan ayrılmasının ardından Allianz Arena'dan ayrılmayı düşünen Bayern’in temel taşlarından birisi olan oyuncuya dikti.

Barcelona, Sergio Busquets’in yerini Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Kimmich’i ile dolduracak.  İspanyol devi, ​​Bayern ile ilişkilerini Robert Lewandowski transferi ile bozduğu için bu transferin gerçekleşmesi şimdilik pek kolay görünmüyor.

Bayern’in, yıldız oyuncusu için yaklaşık 45 milyon € gibi bir bedel istemesi şimdilik bu transferin önündeki en büyük engel olabilir.

Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Barcelona’nın, Kimmich için Bayern Münih’in kapısını çalıp fiyat düşürmek için ısrarcı olacağı aktarılıyor.

Barcelona, Sergio Busquetsin yerini Bayern Münihin yıldızıyla dolduracak

MANCHESTER CİTY’DE DEVREDE

Öte yandan Manchester City’den ayrılmaya kararlı olan İlkay Gündoğan’ın da Barcelona’nın transfer listesinin başında olduğu biliniyor. Bu nedenle Manchester City de Alman oyuncu için Bayern Münih’le bir görüşme gerçekleştirebilir. Özellikle City’nin hocası Pep Guardiola, yakından tanıdığı Kimmich için Alman deviyle ayrıca görüşecek.

Kimmic’li Bayern Münih, Bundesliga'da Cumartesi günü RB Leipzig ile mücadele ederken La Liga’da şampiyonluğu garantileyen Barcelona, aynı gün Real Sociedad'a ile kozlarını paylaşacak.

YORUM YAZ