MENÜ

Asya Şampiyonlar Ligi ve kura çekimi D-Smart'ta

Asya Kupalarını yıllardır izleyicilerle buluşturan D-Smart, yıldızlarla dolu takımların eylül ayında başlayacak şampiyonluk mücadelesi öncesinde Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC Cup grupları kura çekimini yarın sabah 09.00’dan itibaren canlı yayınlayacak.

Asya Şampiyonlar Ligi ve kura çekimi D-Smart'ta

Ronaldolu, Taliscalı, Maneli, Brozoviçli kadrosuyla Al-Nassr, Neymarlı, Mitroviçli, Milinkoviç Saviçli kadrosyla Al Hilal, Benzemalı, Kanteli, Fabinholu, Jotalı kadrosuyla Al-Ittihad ve Süper Ligden tanıdığımız Onyekuru ile Nwakaeme’yi kadrosunda bulunduran Al-Fayha Suudi Arabistan’ı Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden 4 takım olacak.

Haberin Devamı

Uribe, Saiss, Bounedjah ve Platalı kadrosuyla Katar ekibi Al-Sadd, Katar Yıldızlar Liginin son şampiyonu Al-Duhail, İran Ligi şampiyonu Persepolis, İran Ligi ikincisi Sepahan, Özbekistan Ligi şampiyonu Pakhtakor Şampiyonlar Ligi’nde batı grubunda dikkat çeken diğer takımlar.

Doğu Grubunda ise play off turunu geçerek kura çekimine katılan son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Japon ekibi Urawa Red Diamonds başta olmak üzere, Güney Kore şampiyonu Ulsan Hyundai, Çin Süper Ligi şampiyonu Wuhan, Avustralya’nın güçlü ekibi Melbourne City dikkat çeken takımlar durumunda.

Asya’nın kulüpler düzeyindeki 2 numaralı kupası AFC Cup’ta da Ürdün takımları başta olmak üzere, Irak, Lübnan ve Kuveyt gibi Körfez ülkelerinden, Vietnam, Filipinler, Malezya’dan Kamboçya’ya kadar çok geniş bir coğrafyanın takımları şampiyonluk için mücadele verecekler.

Haberin Devamı

18 Eylülde başlayacak olan 2023-2024 sezonu grup aşaması öncesinde hangi takımların aynı grupta olacağını belirleyecek kura çekimi yarın sabah gerçekleşecek. Asya’nın 2 numaralı kupası AFC Cup kura çekimi sabah 09.00’da başlarken, birçok önemli yıldızın yer aldığı Asya Şampiyonlar Ligi grupları kura çekimi ise saat 11.00'de başlayacak. Kura çekimleri canlı yayınla D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.

Asya Şampiyonlar Ligi ve kura çekimi D-Smartta

YORUM YAZ